Inne vs. ute vecka 16

2006-04-20   kl. 22:27:07
Inne
Enzo, okej, visst är det kul med Tom och Katies lilla Suri, och Gwyneth och Chris lilla Moses. Men sötast just nu är nog ändå den supergulliga gorillaungen Enzo.
• Sällskapsspel, det är kul så länge man inte förlorar... :) Roligast just nu är stress-alfapet.
• Medlemserbjudanden, H&M har 10% rabatt, Åhléns har alltid bra erbjudanden för medlemmar. Jag älskar det, den lilla rabatten blir ett extra skäl till varför man ska handla... :)
• Veronica Mars, borde egentligen alltid ligga på inne-listan. Programmet är veckans höjdpunkt i tv-tablån och Veronica är både smart, söt, cool och begåvad med humor.
• Jordgubbar, mums! Synd att säsongen inte riktigt börjat än. De är som godast när dom är färska, med lite socker på och så ska man äta dem ute i solskenet.

Ute
• Sär skrivningar,
det är verkligen jätte störande. Att över allt få läsa skit många sär skrivningar. Nej, ta vara på svensk lektionerna och lär er alla att skriva orden på de rätt sätt.
• Hjärnsläpp, du sitter där och skriver ett prov. Plötsligt drabbas du av ett totalt hjärnsläpp! I ditt huvud ekar det av tomhet och efter att desperat ha suttit i en kvart och försökt få ordning på hjärnan tvingas du lämna in provet, halvfärdigt.
• Disk, uuh. Det är tråkigt helt enkelt. Okej, jag är glad att vi har diskmaskin, men det är ju ändå offantligt tråkigt att behöva plocka i och ur och få äckliga matrester på fingrarna!
• Påskägg, efter en överkonsumtion i påsk vill jag nu slippa de sprängfyllda skalen med godis. Mer frukt istället.
• Bloggtorka, den har drabbat mig tyvärr... Jag går runt och tänker på en massa bra saker jag ska skriva, men sen när jag sätter mig vid datorn står det still i huvudet.

Kommentarer
Postat av: Lina

Håller med dig om påskäggen. I år fick jag olika sorters frukt och så lite underkläder. Ett tips säg till i förväg. Vi synes kanske på söndag? Kommer till stan i eftermiddag. Kramkram

2006-04-21 kl. 10:13:08
URL: http://lmve.blogg.se
Postat av: Sanna

Hoppas "sär skrivning" var med flit..

2006-05-14 kl. 18:24:16
URL: http://sannaz.webblogg.se/
Postat av: Julia

Jodå, det var det... likaså "jätte störande", "skit många" och "svensk lektionerna". :)

2006-05-16 kl. 19:40:37
URL: http://prick.blogg.se
Postat av: Linn

Åh, Enzo är sjukt söt! Tur att man bor nära djurparken^^ :)

2006-06-11 kl. 23:57:47
URL: http://linnandstuff.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-post:

Länk:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0