Lägesrapport från vardagen

Jahapp, idag har jag och Kim lunchat på vårt nya favoritställe, Wayne's coffee. :)
Pastasallad med lax (yeah!) blev det. Dessutom var det kaffe på maten, så jag var ju tvungen att ta en kopp. Jag försöker nämligen lära mig att dricka kaffe, som ni kanske läst. Maten var mycket god, kaffet helt okej. Jag hade bara i lite mjölk, två "vändningar" i sockerströaren och två sockerpaket. :) Jag lyckades nästan pressa i mig en hel kopp. Mycket bra start på kaffedrickandet, eller hur?! Fast jag väntar fortfarande på den där koffein-kicken som borde kommit...

Sen hann jag också hjälpa Kim med att välja ut en tröja till hennes lillebror som fyller år. Vi lyckades perfekt, så bra att vi båda ville ha tröjan själva. Men det fanns bara en kvar (tur för Kims lillebror). :)

Jag har också hunnit göra bort mig några gånger. Tre gånger för att vara exakt...

1. Inne på Wayne's coffee när jag ska hämta mer socker till mitt kaffe. Självklart kommer typ ägaren ut med en massa glas (som står vid sockret) när jag ska hämta. Han flinar lite åt mig, eftersom han kanske anar att jag inte tycker om kaffe.

2. Inne på H&M då jag och Kim håller på och kollar på tröjor. För runt hörnet stog en kille som såg lite ut som vår mattelärare (fast yngre, typ hans lillebror). Självklart måste jag visa detta lite diskret för Kim. Problemet är att hon inte fattar vem av killarna (3 stycken) det är. Så jag måste lite diskret backa in i ett klädställ 3 gånger och visa henne. Det tyckte killarna var jättekul, de trodde säkert att Kim och jag spanade in dem för att vi tyckte de var snygga. Så var INTE fallet.

3. Inne i hissen ner från Friskis&Svettis. Jag följde med Kim upp för att hämta hennes jacka som hon lämnat hos sin mamma där. På vägen när i hissen passar vi på att öva lite på våra Desperate Housewife-miner. När vi kommit ner till entrévåningen står vi kvar en stund framför hiss-spegeln för att öva lite mer. Sen råkar jag bara luta mig lite bakåt, precis där knapp-panelen är. Troligtvis råkar jag komma emot någon larmknapp, för det börjar pipa högt och Kim och jag drabbas av en skrattattack. Vi flyr fältet innan någon kommit... :)

Så, det är väl det som har hänt idag. Eller jag glömde, jag har hunnit spela Pingu-spelet en gång mot min lillebror också. Riktigt kul spel, fast det är inte med riktiga Pingu, utan en massa pingviner som man ska placera på ett isberg. Från 5 år. Nice! :D (Min lillebror är 12, jag snart 16).
Dagar /
Karin /

klant

Julia /

Hahaha... tack! :) Krya på dig och bli frisk nu, det är tråkigt utan dig i skolan...

theredhead /

Jag har också pinguspelet hemma, det är ju jättekul! ;)

Julia /

Är det spelet där man ska ställa pingviner på ett isberg...? Det kanske finns fler, men det jag har är kul. :)