Dagens outfit 31 januari

Inte mycket inspiration, men det blev ändå okej:

jeans Loveli - JC
vit top - JC
svart v-ringad tröja - H&M
svart flätat läderskärp - Lindex
guldfärgade bangels - H&M
guldfärgad ring med stenar - Indiska
guldhjärta - ?

Älskar mina nyinköpta guldarmband från H&M. Är lite blommönster på dem, och det är perfekt typiskt Julia-stil.

45265-19

Bilden är rätt dålig och det är svårt att se mönstret...

ÄNTLIGEN!

Jag säger som Gert Fylking:

ÄNTLIGEN!

För idag, när jag gick till min pianolektion, då sken solen från en klarblå himmel och det var plusgrader. Det var nästan som om våren var på väg! Kan det inte hålla i sig nu! Snälla, vår, vår, vår ända in i april! Sen få sommaren ta och komma!

En gång till! :)

Eftersom jag blivit utmanad av två andra bloggare så tänker jag svara på en gammal lista. Men nu ska jag försöka komma på nya svar... :)

Regler:
Du skall göra upp en lista på fem konstiga ovanor eller egenheter du har och sedan utmana fem andra bloggare att göra det samma och fortsätta kedjan. De skall även bifoga de här korta reglerna i sitt meddelande. Längst ner i det här inlägget finns en lista över vilka jag utmanar, jag kommer även att gå in på deras bloggar och meddela att de är utmanade.


1. Missar ofta bussarna från skolan (de som går var tionde minut)
2. Skjuter upp allt pluggande till sista minuten
3. Lyckas alltid krångla till det när jag ska ta ut pengar. Blir stressad av att man ska ta kortet, kvittot och pengarna och lägga i plånboken, samtidigt som man ska skynda sig för att det står folk i kö och så ska man undvika att bli rånad... :)
4. Plockar alltid på mig gratistidningar, Metro och Extra Östergötland. Alltid när jag tömmer min väska finns det några stycken... De flesta olästa.
5. Är rädd för att jag ska ramla och slå sönder käken. Vet inte varför, men det verkar göra så ont. :S