Om Julia

2006-01-17   kl. 22:41:00
ro

 

Hej!

Jag heter Julia och jag föddes på en torsdag i april år 1990. Staden jag växte upp i heter Norrköping och det är en typiskt mellanstor och rätt så trevlig stad på Sveriges östkust. Där bodde jag fram tills jag var 22.

rum
Numera bor jag i en tvåa i Stockholm med fiskbensparkett i vardagsrummet, en öppen spis man inte får elda i och en hall med för många par skor.
 
Macbook
Om dagarna jobbar jag som copywriter på reklambyrån Kärnhuset. Det innebär att jag skriver och hittar på reklam i alla möjliga former. Alltifrån en Instagrampost till en stor kampanj med reklamfilm.
 
florence + the machine
Ett av mina största intressen är musik. Jag spelade cello och piano ganska länge och gick musiklinjen på gymnasiet. Jag har också jobbat som dj i fyra år, från att jag var 18 tills jag blev 22. Nu för tiden lägger jag dock mest energi på att göra världens bästa spellistor,  på konserter och att hitta ny musik.
 
gelato
Jag älskar att äta glass. Det är nog min topp 1-sak att äta, det spelar ingen roll vilken tid på året eller dygnet det är. En glass eller två slinker alltid ner hos mig.
 
carbonara med kantareller
Även om jag är något av en rutinmänniska så gillar jag att göra min vardag kreativ. Därför äter jag helst olika sorters frukostar, har aldrig samma outfit två dagar i rad och testar gärna nya maträtter.
 
Panasonic Lumix
Jag är nog generellt en kreativ person som gillar att pyssla och fixa. Helst kommer jag på egna grejer att göra och jag gillar att jobba med lite oväntade material. För uppstyrda pysselbutiker, som Panduro, tycker jag är rätt trista, då går jag hellre till Clas Ohlson och hittar något kul.
 
café kitsuné
Min blogg handlar mest om all denna kreativitet och vad jag gör om dagarna. Om mat jag lagar, kläder jag har på mig, musik jag lyssnar på, saker jag pysslar ihop, resor jag gör, bilder jag tycker är fina, vänner jag träffar och ibland bara ord som behöver hitta ut. Jag hoppas att du gillar det!
 
PS. Eventuella kärleksbrev och livsfunderingar skickas till: 
Trackback
RSS 2.0