Garnier Pure Anti-Spot Pen

45265-74

Beskrivning (enligt förpackningen):
Passar Garnier Pure Anti Spot mig? Ja, om du har orenheter och söker en mycket effektiv lösning.
Hur fungerar den? Gelén lägger sig på orenheten som en fin, osynlig hinna för att maximera effekterna av de aktiva ingredienserna. Kombinationen av uttorkande och djuprengörande ämnen rengör porerna på djupet och torkar ut orenheterna.
Hur använder jag den?
Applicera direkt på orenheten. Upprepa appliceringen till dess att orenheten torkat ut.


Pris: Runt 75 kr. Lite dyrt med tanke på att det är ganska lite innehåll (10 ml). Men den är väldigt dryg också, så jag tycker ändå priset är helt ok.
Betyg: 3/5

Utseende:
Snygg turkos tub med vita detaljer och fint litet grönt blad. Den lilla tuben är gullig och lagom stor, påminner lite om en läppglanstub. Väldigt lätt att ha i fickan eller väskan. Jag gillar verkligen utseendet, men inte ens jag köper en produkt bara för att tuben är snygg.
Betyg: 5/5

Effekt: Den stora frågan: hur bra funkar den egentligen? Jag vet inte om det är mig eller pennan det är fel på. Men jag tycker inte att den fungerar över huvud taget. När man kletat på lite gelé på sin lilla orenhet, så svider det mest en stund. Efter ett tag torkar gelén in och då ska man enligt förpackningen applicera mer. Och trots upprepade appliceringar så märker jag ingen direkt skillnad. Kanske minskar orenheten lite i storlek, eller så är det bara inbillning. Om man fortsätter applicera har man efter ett tag som en klistrig massa i ansiktet, vilket inte känns alltför trevligt... Det känns faktiskt som om det gamla hederliga tricket med tandkräm funkar bättre...
Betyg: 1/5

Slutresultat:
Jag skulle gärna vilja veta om det är någon annan som testat produkten och fått bra resultat. För ett bra pris och en snygg tub har den ju... Men nej, den dåliga effekten gör anti-spot-pennan till en besvikelse.

 Garnier Pure Anti-Spot Pen får 2 prickar av 5 möjliga.
• •
Dagar /
Cary /

Den har jag inte provat, och tänker antagligen inte göra det heller

Julia /

Haha... du kan ju alltid få testa min om du vill veta hur den funkar... Annars tycker jag att det är bra att du inte köper den. :)

Christina /

Hm... har faktiskt aldrig hittat ett fungerande finnmedel. Har iofs aldrig fått tandkrämstricket att funka heller, för den delen. Brukar köra med mitt eget plåster-trick; sätt på en bit kirurgtejp över natten, dra bort på morgonen och då är finnen antingen borta eller fantastiskt pressbar. (:P) Och sen kan man måla över dom med en bra concealer. :)

Men det jag egentligen ville säga, hm, fråga, jo du skrev ju om Dove Summer Glow-lotionen för ett tag sen, tror jag bestämt, och jag undrar bara vilken färgnyans du hade...? Har nämligen hört att den ljusa knappt ger ngn färg alls och den mörka ger jättemkt färg. :/ (Alltså; jag funderar på om jag borde skaffa den ljusa eller den mörka och då ev. blanda ut den med vanlig lotion...)

Men titta så långt det blev nu... (Precis som vanligt alltså.)

Julia /

Det där plåstertricket måste jag testa! Hoppas att det funkar för mig med... :)

Japp, jag har faktiskt båda nyanserna. I början av våren hade jag den ljusa, och då var den rätt ok i nyans. Men sen längre fram när solen började titta fram och folk började bli solbrända, köpte jag den mörkare. Den mörka ger absolut mer färg, men jag tycker inte att det är så extremt. Det beror på hur ofta man smörjer också... Men nu när man har fått lite solbränna funkar den mörkare bra tycker jag. Eftersom färgen byggs upp kan man ju ta vanlig lotion varannan gång och dove's de andra, eller som du säger; blanda. Jag tycker i alla fall att du ska satsa på den mörka! :D

(Det blev ett rätt långt svar också...)

Christina /

Hm. Ok, tack. Tror faktiskt jag ska köra på den mörka. :)

(Det blev kort den här gången... :P)

Julia /

Varsågod och lycka till! :D

(kort här med!) :)

The Redhead /

Jag köpte fuktcremen och rengöringen i den serien för någon dag sen. Jag inbillar mej alltid att min hy blir värre när jag byter produkter, men de var sköna och kändes uppfriskande. Uppfriskande, vilket ord. Haha! :P Ha det bra!

Julia /

Jag har haft fuktcremen och den tycker jag är helt ok. Känns fräsch och så, även om det är rätt lite i tuben och den går åt fort... :) Får se om jag köper rengöringen senare kanske... Ha det bra! :)

Andie /

Jag har också fuktcremen, och jag gillar den mest för att den luktar så gott :P Som melon, nästan!

Jules /

Haha, precis! Den luktar liksom fräscht och gott! :)

Linn /

Jag köpte rengöring grejjan.. den känns iaf bra, ktyp som tandkräm ^^ och så luktar det mint och gurka, vilket är konstigt eftersom gurka knappt luktar nåt.. Men jag har inte hunnit se nåt resultat än, men jag kan meddela det..

Julia /

Ok, jag gillar inte gurka... men jag är lite sugen på rengöringsgrejen ändå... :) Åh, superbra om du meddelar! Jag väntar spänt! :D

Anna /

Har du provat Clearasil? Apoteket har väl någon creme mot finnar/orenheter som heter Stioxyl, den tror jag ska vara ganska bra! :)

Julia /

Hm, nej, men det kanske är värt att testa! Tack för tipset! :)

Mikkan /

Jag har den här Pure spot pen och på mig funkar det! Jag kletar på lite på kvällen å sen sover jag med det. När jag vaknar så är det oftast borta eller iaf mindre. Men ibland är det värdelöst, så jag vet faktiskt inte om jag ska fortsätta köpa den. Den är så pass dyr :/

Julia /

Ok, ska testa att ta på kvällen då. Hm... jag tycker att den funkar rätt dåligt (i alla fall på mig) med tanke på priset, så jag tror inte att jag heller ska köpa mer.

Lisa /

Hej!
Jag vet att Make Up Store har en sån "spot"-produkt - förmodligen mkt dyrare än Garniers men kanske värd att testa. Jag har aldrig testat den själv då jag inte har problem med finnar utan i stället väldigt torr hy!

Julia /

Ok, tack för tipset! :)

Cassie /

Håller med, den fungerar inte alls :O

Julia /

Då är det alltså inte bara jag som misslyckats med den...

Tessan /

Har också provat den men inte fått den att funka. Nu använder jag ACO's acnegel från Apoteket varje kväll och tycker att den gett resultat. Kanske värt ett försök!? =)

Starla /

Hejsan! "Skinoren" är det enda som verkligen hjälper mot orenheter (tar bort de celler som täpper till poröppningarna) i ansiktet. Skrivs ut av en doktor nära dig...

vikkan /

den hrä har jag och på mig funkar den perfekt! den gö rju inte framsetg efter en minut, men typ dagen efter! asbra tycker jag

Ellie /

Den där gelen fungerade bara som något sorts förstoringsglas för mig, så att finnen syntes ännu mer.. ^^'

sara /

för mej funkar det om man är ihärdig :)
fast jag rekomenderar hellre en ansiktsmask som är dubbelt så bra av samma märke: garnier pure..self heating sauna mask

Bumbii /

På mig funkar Anti spot pen bra. Lägger på ett lager på kvällen och resulltatet märks på morgonen. All eventuell rodnad är i princip borta. Kan även rekommendera Clinique's Spot treatment gel, betydligt dyrare men på riktigt envisa orenheter är den supereffektiv, väldigt uttorkande dock, så inget man bör överdosera.

Julia /

Tessan: Ok, tack för tipset!

Starla: Aha... ok! Vet inte om jag lider av det så mycket att jag måste ha ett receptbelagt medel, men det kan ju alltid vara bra att veta. Tack för tipset!

Vikkan: Okej, då kanske den passar din hud bättre, eller så gör jag fel... :)

Ellie: Haha... samma här! :)

Sara: Ok, tack för tipset. Ska testa den!

Bumbii: Aha, det måste ju ha något med hudtypen att göra, eftersom den bara funkar på vissa. Underligt... Kanske ska testa Clinique's då..? :)

Natta /

Hej! Denna funkade jättebra på mig när jag hade nån enstaka finne då och då.

anika /

jag har massa med sånna små finnor, pyttesmå och asmånga. tro ni det hälper ? :s

Anonym /

Tvätta ansiktet med en skonsam tvål, stryk tunt lager av Propyless hudkräm över hela ansiktet varje kväll. Det fungerar bäst i längden. Propyless tar bort bakterier etc och gör huden slät och fin tycker jag.