Jag tränar flitigt på min hemläxa...

Kommer ni ihåg den här listan jag gjorde för ett tag sen? Ni vet den med några punkter med saker som jag skulle klara av under mitt år som sextonåring... Jag hade nästan glömt bort den, men så kom jag att tänka på den härom dagen. Och nu måste jag faktiskt skryta lite och medge att jag tränat på flera av punkterna...

• lära mig dricka kaffe. Det ser profesionellt ut, luktar gott, är bra att kunna dricka om man blir bjuden på det och hjälper en att hålla sig pigg.
Under lördagskvällen drack jag två koppar kaffe med mjölk (utan socker!). Och tro det eller ej, men det var faktiskt gott. Ingen pina här inte... After Eight till var smaskens. :)

• lära mig gå i högklackat. Det är pinsamt, men jag är verkligen värdelös på att gå i skor med klack över 2 centimeter. Och eftersom det finns så många snygga skor med klack som jag gärna skulle vilja köpa, men inte gör det eftersom jag inte kan gå i dem är det dags för ändring. Hade jag inte haft större fötter än vad min mamma har hade jag kunnat öva med hennes skor. Men jag får leta upp ett par billiga pumps och öva här hemma när ingen ser. :)
På bröllopet i lördags hade jag mina vita, högklackade (typ 5-6 cm klack) skor. Från klockan 13 till klockan 02. Utan att ramla, halta, få skavsår, vingla eller bryta fötterna. Wosh, I'm the best!
Dagar /
Junitjej /

Trevlig blogg! Gillar speciellt dina tester.

Julia /

Vad roligt att höra! Ska kanske fixa fram lite mer tester då... :)

David /

Wow. Stor eloge till dig. Tester?

David /

Ahaa, såna tester. :P

Linn /

Jag vet hur du känner mej.. jag klarade också av att gå i högklaclat på ett bröllop, typ lika lång tid. Jag var så stolt! Jag skulle gå fram till altaret och ta emot brudens bukett med, så alla kollade på mej. Men jag ramlade inte! Och visst är det snyggt med högklackat!!

Linn /

*hur du känner dej

Julia /

David: Aah, eller hur!? :)

Linn: Haha... man känner sig nästan lite stolt! :P Och det är ju bra att kunna gå i högklackat, för det är som sagt rätt snyggt! :)

theredhead /

Mm, kaffe med After Eight!

Julia /

Jaa... det är rätt gott! Jag måste börja dricka (och äta) det oftare... :)

Ally /

Söt blogg! Jag lärde mig också gå i klackisar när jag var 16 :)

Emma /

Du förtjänar en medalj för klackgången!

Julia /

Ally: Tack så mycket! Haha, skönt att jag inte är så efter då... :)

Emma: Tackar, tackar. Jag tycker själv att jag varit så duktig. :)