Bad day...

Usch, trots att det är fredag idag (äntligen!) så är det en dålig dag.

Det snöade/regnade/haglade i morse och det är ju inte kul. Nu när våren äntligen har kommit så börjar det snöa igen... Suck.

När jag kom till skolan och satte mig vid datorn visade det sig att ryggstödet på datorstolen var trasigt. Det var en massa stickor och när jag råkade sätta mig fastnade min tröja (självklart en av mina favoriter och en av de nyaste...) där i och det blev ett hål. :(

Mitt teknikarbete som ska lämnas in i dag känns inte särskilt bra. Jag gillar inte att lämna in saker då jag inte är nöjd, men jag har ju inget större val...

Plus att vi sjunger världens tråkigaste låtar på musiken och C (the music teacher) påpekade att jag inte öppnade munnen tillräckligt när jag sjöng. Hey, som jag orkar det när...

...jag är trött! Somnade vid halv ett och min klocka ringde vid sex. Usch, den här veckan har det verkligen varit illa med sömnen. Får ta igen det i helgen någon gång.

Snart har vi b-språk också. Jag har tyska. Det är oftast så segt, en timmelektioner där vi sitter ocj jobbar med hopplös grammatik. Dessutom är det så kallt i tyskasalen.

Det enda bra med denna dag är att vi slutar kl. 12. Då ska jag skynda mig så jag hinner åka ner till stan och ta 12.30 bussen hem. Bara jag inte missar den, skulle inte bli förvånad med tanke på att det är min lyckodag idag.

Okej, nu får det vara slut på klagandet, bara en massa gnäll här. Inte särskilt kul att läsa, men skönt att skriva av sig. Hoppas att er dag varit bättre... :)

Den blev min för 28 kronor!

Härom dagen när jag rensade min skrivbordslåda hittade jag ett gammalt presentkort. Det visade sig att det snart skulle gå ut. Presentkortet gällde i en bokaffär... Smart som jag är kom jag genast på vilken bok jag skulle köpa. Eller köpa och köpa, med presentkort blir det ju som gratis. Och hey, gratis böcker är kul. Så idag seglade jag in bokaffären och fick med mig denna rosa sockertopp. 28 kronor fick jag lägga till, men vad spelar det för roll. Nu ligger den i mitt rum och väntar på mig. :)

Pretty in pink

45265-32
Även om rosa inte är någon av vårens hetaste färger, så är det ju en väldans fin färg. Den känns söt och lite somrig. En helt rosa outfit blir lätt för mycket, men som accesoarfärg funkar det perfekt. :)

1. Fin rosa klänning med vitt mönster, ifrån Topshop.
2. Söta ballerinaskor finns hos Asos för en billig peng (tyvärr skickar dom inte skor till Sverige)
3. Sarah Jessica Parkers parfym Lovely har blivit en favorit för många.
4. Rosetter är hett, detta armband finns hos Asos.
5. Ingen har väl missat att Ebba von Sydow släppt en bok..? Köp den i närmsta bokaffär eller på internet.
6. Det här fina rouget med borste och spegel i locket finns i tre olika nyanser hos Asos.