Inne vs. ute vecka 13

Jag gör en "Ebba", dvs. jag gör en inne- och utelista. Fast min handlar inte bara om mode, utan sånt som jag tycker är inne/ute. :)

Inne
• Bananer,
gula med lite grönt på är dom perfekta. Dessutom är det lätt att ta med sig en banan, man behöver inte skölja dom ens. Och det är ju på något sätt lite kul att äta banan... :)
• Regn, allt som hjälper till med att få fart på våren är bra. Plus att det är ganska mysigt.
• Prickar, det är sött och fint. Sen så är det ju kul med mönster, det piggar upp.
Intern-skämt, få skämt är så roliga som dom som delas med en utvald skara. Visserligen är det kul att kunna dra ett skämt som alla förstår (men hur ofta händer det ändå?), men det är ju något särskilt att bara behöva säga ett ord för att sedan brista ut i gapskratt.
Club-kort, ju flashigare desto bättre. Det är kul att ha plånboken fylld med fina små kort, och rabatterna och poängen man får är ju trevligt! :)

Ute
Mjukisbyxor, det är okej hemma. Men inte i skolan. Det går inte en dag utan att jag ser någon iklädd dessa mjukisbyxor. Snälla skona mig, bara en dag i alla fall. :)
Snö och vinter, den mest uppenbara punkten på listan. Snön tröttnade vi på i januari, nu får det vara nog med vinter.
När kompisar köper likadana kläder, finns det något mer irriterande än när en kompis (eller klasskamrat eller så) dagen innan påpekat vilken snygg tröja man har och frågat vilken affär den är köpt i, för att nästa dag komma med en likadan själv? Nej, det är tråkigt att ha likadana kläder, inspiration är okej men inte kopiering av någons stil.
Stress-frukost, tråkig vardagsmorgon och du skyndar dig för att hinna få i dig frukost. Oftast blir det samma som alltid. Tråkigt! Lyxiga hotellfrukostar däremot... :)
Förkylningar, var och varannan person blir sjuka nu och det är inte någon intensiv sjukdom som håller dig fast ett par dagar. Nehej, här pratar vi om långdragna förkylningar och nässpray och halstabletter om vartannat. Självklart är det i dessa tider man verkligen inte har tid att vara sjuk heller.
Listor /
hannahsthlm /

åhh..håller oxå med om att snö är väldigt ute just nu=)!

Julia /

Ja, precis! Ingen vill se den längre, alla vill att den ska försvinna... :)

Annicka /

Mjukisbyxor får man bara ha på onsdagar. För onsdag är veckamns mysdag. Iaf hos mig 8]

Julia /

Haha... smart att välja en dag! :) Det gäller bara att få hela min skola att inse att man bara har mjukisbyxor på onsdagar... Får väl sätta upp affischer eller så. :)

Ida Annie /

Mjukisar är skönt, men ska stanna hemma.

Ebba /

Hålelr med när det gäller bananerna. Jag hatar, och blir helt äcklad av övermogna, eller mogna bananer. Nej halvomogna ska de va!

Julia /

Ida Annie: Ja, precis. Det är okej hemma, men inte i skolan/på stan.

Ebba: De måste vara precis lagom mogna. Inte för gröna heller, för då är dom sträva. Men gula med lite grönt i ändarna är perfekt. :)