Blondiner, blondiner och åter... blondiner!

Victoria Silvstedt

Idag råkade jag slå på TV4's program Förkväll, som enligt mig är det rörigaste, konstigaste, komiska och mest självironiska (utan att förstå det) programmet som visas just nu. En av kvällens gäster var ingen mindre än Victoria Silvstedt; iförd Barbie-hår, Barbie-sminkning och klänning i storlek för, just det, en Barbie-docka. Det komiska med henne (förutom hela Barbie-grejen) var att hon var precis så överdriven och blåst som man kunde ana. Under hela programmet blandade hon svenska och engelska (alterntativt pratade med amerikanskt uttal), och hennes sätt att uppträda matchade väl med hennes hår. Det var blondt så det skrek om det, om man säger så... (och nej, ta inte illa upp nu alla blondiner, jag är också blond, man kan ha hårfärgen blond utan att vara blåst men Victoria lyckades ha både blondt hår och blonda tankar).

Som om det inte vore nog med detta så intervjuades ju självklart blondinen ifråga av blondin nr 2, nämligen Carolina Gynning. Att se dessa två (ursäkta alla upprepningar) blondiner sitta och genomföra en intervju var väldigt komiskt och roande... :) Och helt plöstligt fick jag en väldig lust att färga håret brunt...

Fast nej... jag tror jag struntar i den idén. :D
Tankar /
Emilee /

Jag missade silvstedt, hade varit kul att se. Men gud så hon ser ut :/

Julia /

Eller hur! Hon ser så väldigt... hm... naturlig ut! ;)

Emma /

Ja, men om inga "blondiner" ska ta åt sig av det här inlägget så tycker jag att du kan komma på ett nytt ord istället för "blondintankar" eller att hon uppträdde "blont". Jag tycker att det är fruktansvärt cyniskt att använda en sån term för att i nästa sekund säga att man bara menar ett litet urval av "blondiner". Det finns ju så många andra ord du kunde använt istället. Hoppas du förstår hur jag menar.

Julia /

Jo, jag förstår vad du menar. Hmm... det tål att tänkas på, men jag har inte riktigt någon bra synonym för hur man är om man beter sig "blont". Tack i alla fall för synpunkterna, det är kul att få både glad kritik och konstruktiv kritik.

Amanda /

Hur kan man liksom glömma all svenska man kan efter att man har bott i USA i typ 3 år??? BLÅST!

Julia /

Haha. Ja verkligen! :D