Hur jag fick tio killar att stanna och hjälpa mig med mitt paraply...

Då och då råkar jag ut för mer eller minde pinsamma situationer i min vardag. Som till exempel när jag av misstag välte ner ställningen med borrar hos tandläkaren då jag skulle fixa luggen, eller den gången jag råkade luta mig mot larmknappen i hissen på Friskis & Svettis (personalingången, dessutom!). Idag har jag lyckats med ett nytt konststycke, det är lika bra att jag tar allt från början. :)

Jag och några kompisar var på väg till matsalen där vi skulle intaga dagens otroligt goda lunch (ironi). Regnet fullkomligen öste ner, så jag gick med mitt halvtrasiga paraply i högsta hugg. Precis innan man kommer till matsalen kan man antingen välja att gå en lång omväg runt på trottoaren för att komma till ingången, eller så kan man ta genvägen (som man egentligen inte får gå, men i princip alla går ändå). Genvägen är ett hål i ett buskage. Väl omgivet av träd, staket och buskar men alldeles lagom stort för att en person ska kunna gå igenom.

Eftersom det regnade rätt rejält ville jag så fort som möjligt komma in i matsalen. Mina något segare kompisar hamnade därför några meter bakom mig. Precis när jag ska slinka igenom hålet upptäcker jag några killar i min klass som är på väg ut från matsalen. Jag hälsar på dem samtidigt som jag går igenom hålet. Men där tar det stopp. För i och med min hälsning och min längtan efter att komma in i värmen blir det liksom lite för mycket för min hjärna att tänka på. Jag glömmer bort att jag håller i ett paraply, och jag glömmer bort att paraplyet är lite stort. Så resultatet blir att en trädgren råkar fastna i paraplyet, precis när jag är på väg igenom. Sådär står jag. Framför mig står sisådär sex killar (varav några från min klass) och bakom mig kommer typ fyra killar till, som också vill skynda sig in från regnet.

Tänk er nu följande scenario: Julia står omgiven av träd och buskar. I sin högra hand håller hon ett paraply som sitter fast i ett träd. Framför och bakom henne står en hel hög killar.
Ni fattar va? Lite pinsamt kanske... :)

Men som tur var råkade alla killarna vara väldigt hjälpsamma, så de hjälptes åt att ta loss mitt paraply och jag kunde sedan leende springa in i matsalen. :D

Det är ju så typiskt mig att råka ut för sånt här! Haha... jag måste vara rätt klantig... :P
Dagar /
Cary /

Sooo du jules!

julia /

låter lite pinsamt faktiskt! :P men hey vad skulle världens vara utan alla dessa pinsamheter!?haha.
so har skaffat en blogg nu.
men min hjärna e inte tekniskt lagd och har ingen fantasi! så vi ska se hur det blir med bloggandet!haha. men nu vet du om det iaf!
ha det bra!

Julia /

Cary: Jag veeet! :P

julia: Haha... precis, det är ju rätt roligt ändå. :D Vad kul, jag ska kolla in bloggen direkt!
Ha det bra!

Christina /

Gulligt av killarna :P

Julia /

Haha... ja... :P