Hysteriskt mycket att göra

Jag har hysteriskt mycket att göra! Och enda anledningen till att jag sitter här och skriver detta, är att jag måste hinna ta en paus och andas då och då. Men så fort jag skrivit klart ska jag ta itu med följande:

• skriva färdigt och förbereda mig för ett fem minuter långt muntligt föredrag på onsdag
• öva cello
• läsa på kulturhistorian inför provet på torsdag
• plugga på inför tyskaprovet på onsdag
• städa
• skriva en melodi till gemu-lektionen i morgon
• läsa ut Go Ask Alice till engelskalektionen i morgon, ca 100 sidor
sova (hinner inte!)


Som om det inte vore tillräckligt liksom så tror jag att jag håller på att bli sjuk. Suck! Jag borde verkligen sova ordentligt i natt, de senaste dagarna har jag sovit 4 resp. 5½ timme. Men alltså, jag vet inte när jag ska hinna... Och ja, detta blev ett klagofyllt inlägg, men jag hinner inte skriva något mer glatt eller positivt. Jag måste ta itu med listan!
Dagar /
malin /

stackare! jag som tyckte jag hade mycket att göra med mitt 30-sidiga prov den här veckan och bara fjutt läxor..

Julia /

Åh, 30 sidor prov är aldrig kul... :/ Hoppas att det går bra ändå! :)

Hanna /

Har också otroligt mycket att göra, prov och läxor hela tiden. Så det blir inte mycket tid över till annat, knappt att man hinner sova. :O Kroppen börja snart ta slut känner jag.. ikväll och inatt ska jag ta mig en välbehövt tv - kväll och sova minst 8 timmar! :)

Julia /

Ja, usch... jag vet precis hur det är! Du är värd en tv-kväll och sov gott! :D

Cary /

My darling, get well. PiP =)

Julia /

Thank you sweetie! :)

klutz /

stackarn, jag har studiedag idag och det är verkligen i dess bokstavliga form studier som gäller... man tänkte säga att den där engelska boken är skitbra... vi läste den något halvår sen... ät nu mycket choklad, så blir du glad :P

Andie /

Jules darling, jag har börjat blogga igen! :D

Julia /

klutz: Åh, sånt är alltid jobbigt. Det borde vara förbjudet att plugga på studiedagar, då ska man sova och hitta på något kul med sina kompisar som omväxling till studierna... :) Jag tycker också att den är bra, inte så mycket kvar nu faktiskt! Haha... choklad är alltid bra, så jag ska se om jag hittar någon. :)

Andie: Åh, det var verkligen på tiden, honey! :D