Emmas utmaning

45265-105

(Jo, jag är fullt medveten om att jag postar nästan precis samma bild två gånger i rad. Men det har faktiskt sin lilla förklaring. Emma utmanade nämligen oss bloggare att sätta ihop en outfit under 1500 kr som passar till den röda Chloé Paddingtonväskan. Och eftersom jag redan hade plockat ihop en outfit som passar väskan och som ligger under 1500 kr, tänkte jag använda den nu igen.)

Priserna är ungefärliga, jag var nämligen tvungen att räkna om från dollar till svenska kronor, men enligt Forex.se ska detta stämma i alla fall. :) Min slutsumma hamnar på 1334 kr.
Fint /
Anonymous /

Vart kommer den gråa tunikan/klänningen ifrån?=)

Julia /

Den kommer ifrån den amerikanska sidan Delias.com. Vet inte om det går att beställa till Sverige därifrån, man kan ju råka ut för en del tullavgifter, men den är superfin! :)

johanna /

vad spelar du för instrument? e nyfiken:P

Julia /

Jag spelar cello och piano. Cello i första hand och piano som bi-instrument. Och så sjunger jag i kör också i skolan... :)

Anonymous /

Jag tyckte också att den gråa tunikan/klänningen var superfin! :) Men hittar den tyvärr inte på hemsidan.. har du någon länk?

Mimo /

Well done!

Julia /

Anonymus: Här är länken till klänningen! http://store.delias.com/item.do?categoryID=458&itemID=46143&sizeFilter=&colorFilter=&brandFilter=

Mimo: Tack så mycket! :D

SuraTanten /

Riktigt snygg kombo!

sanna /

jag gillade verkligen denna outfiten! grymt fin! :)

Julia /

Suratanten: Tack så jättemycket! :)

Sanna: Tackar, tackar! :D