Inne vs. ute vecka 36

Er favoritkategori (enligt undersökningen) och en av mina absoluta favoriter är nu tillbaka i nya bloggen, nämligen Julias Inne vs. ute-lista. Här presenterar jag varje vecka (eller något sådant) 5 saker som är inne och 5 saker som är ute, allt efter mitt eget tycke. So, here we go!

Inne
• Skärgårdsdoktorn, massor av cred till svt som börjat sända repriser av Skärgårdsdoktorn på söndagar (kl. 18.30 svt1, för den som vill veta)! Så mysigt att krypa ihop under en filt och drömma sig tillbaka till sol, sommar och skärgård...
Extra Drops, perfekt för att stilla sötsuget. Smaken päron/mint är den godaste! Yummie!
Jamie Cullum, otroligt duktig och helt underbar! Har du inte lyssnat på honom blir det bakläxa, så sätt igång genast! Jag rekommenderar särskillt: These are the days, High and dry och Twentysomething.
Böcker, för att citera en av mina favoritbloggare, Ebba: "Böcker är liksom det nya coolochsmart tecknet. Böcker är det nya tidningarna helt enkelt."
Höst-fika, få saker är så mysigt som en fika på stan med gott sällskap. Mysigast på hösten är nog Muffins och Chokladkompaniet, bäst spanarplats finner du på Café Com (aka. Kupolen), mest sofistikerad är du på Wayne's och riktigt länge kan du sitta på Kafé Kuriosa. (Alla i Norrköping).

Ute
Spetsiga, vita stövlar, det är nog det fulaste som finns i skoväg tycker jag! Hu!
Hack i skivor, så irriterande och det blir alltid hack på de bästa låtarna på de bästa skivorna. Minst hälften av mina skivor har hack på något ställe och jag tycker ändå att jag är försiktig med dem... Hur kan det gå ihop?
Ballerinakex, Sveriges mest uttjatade kex! Hela mitt sextonåriga liv har kantats av ballerinakex och nu har jag verkligen tröttnat. För de är ju inte särskillt goda och det alla vill ha är ju ändå kletet i mitten...
För låga jeans, nej, bara för att det är inne med hög midja kan man inte tvinga folk att ha det, absolut inte, men det betyder inte att jag tycker det är okej med superlåg midja heller. När jag gick på stan häromdagen såg jag två tjejer som gick och höll i byxorna därbak för att de inte skulle visa hela rumpan. Och där går faktiskt min gräns, för för låga jeans är INTE snyggt och fruktansvärt opraktiskt.
Folk som ger upp från början, "men bara så du vet så är jag sämst på tyska och jag kan ingenting." Hallå! Försök i alla fall och börja inte med att säga att du inte kan innan du ens testat. Så det så!
Listor /
Jove /

Påminn mig att läsa din blogg, den är ju riktigt bra.. Eller så får du hålla dig på den mest uppdaterade listan på blogg.se för nu ska jag sova och hinner glömma bort din blogg tills imorgon..

Julia /

Haha, tack så mycket! Jag ska försöka att påminna dig... :D

Alexandra /

Äntligen tillbaka med den listan!