Julia + Burt's Bees = sant!

När jag var liten (och faktiskt fortfarande för det mesta) avskydde jag uttrycket "Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge."

45265-101

Men ibland stämmer det faktiskt. För, ni trogna läsare kanske minns detta inlägg? För några dagar sedan blev jag bjuden på tjejkväll hemma hos en kompis. Vi skulle fira Chip som fyllde år dagen därpå. Ni med koll vet att jag fyller år i april, men eftersom vi aldrig hann med något firande då, fick jag ta emot min present några månader senare i augusti. Men det gjorde absolut ingenting, för gissa om jag blev glad när jag hittade det här underbara Burt's Bees-kitet. Nio stycken små söta askar med underbara produkter. I'm lovin' it! :)
Fint /
muan /

hej! funderar på att köpa en sådan till en kompis i julklapp, men jag undrar hur stora burkarna egentligen är? Är dom små som reseflaskor brukar vara eller?
tackochhej

Julia /

Hej! Det är ungefär reseflask-size på dem, men innehållet är väldigt drygt så jag tycker absolut att man får mycket för pengarna! Jag är jättenöjd iaf och jag har ganska mycket kvar av mina produkter... :D Lycka till!

Alicia /

Du kan också köpa Burt's Bees Thouroughly Therapeutic Body butter i Sverige från American Trends. Den gör huden väldigt mjuk och är naturlig.