My beauty secrets

45265-102

 Lolita utmanade oss att göra ett kollage med våra nio favoritprodukter/skönhetshemligheter. Här kommer mitt bidrag.
1. Kam och borstar, borsta eller kamma håret ofta. Håret blir friskt och glansigt och du slipper eländiga tovor. Den gamla regeln "hundra tag om dagen" med kammen eller borsten, borde fortfarande gälla.
2. Burt's Bees Facial Cleaner, jag är en sucker för Burt's Bees-produkter. Den här ansiktsrengöringen tar bort smink och rengör ansiktet, utan att svida i ögonen. Den luktar fräscht av apelsin och är lätt att använda.
3. Rimmel, Smoked Oyster Blusher, lite rouge på kinderna ger alltid ett fräscht intryck. Den här färgen är lite mörkare och ger ett naturligt resultat.
4. Välskötta tänder ger ett fint och friskt leende, något som vi alla vill visa upp...? Att borsta tänderna två gånger om dagen ger en skön och ren känsla i munnen och du slipper lägga pengar på dyra tandläkarbesök.
5. Essie Wedding Collection, blanc varnish, lagom långa naglar utan en massa smuts är det bästa. Ibland är det kul med någon färg, men annars räcker det med ett tunt lager genomskinligt nagellack för att få snygga naglar.
6. Cap Soleil, After Sun, efter en hel dag på stranden är det underbart att få smörja in sig med denna After Sun-lotion. Den goda lukten är ett stort plus, den känns så somrig!
7. Pure A treatment moisturiser, Garnier, den här tubens innehåller fungerar (till skillnad från andra produkter i serien) riktigt bra. Huden blir lätt återfuktad och len.
8. Burt's Bees Beeswax, en av de mest omtalade produkterna här i bloggen. Men hur kan man låta bli att älska den? Den lilla söta asken med läppbalsamet har allt man kan kräva av ett läppbalsam. Den gör läpparna mjuka, luktar gott, ser söt ut och ger läpparna den där friska känslan. Har du inte testat den så måste du göra det!
9. 3 minutes Pure Mask, Pineapple, snabbehandling som funkar riktigt bra. Efter tre minuter har du en skön, grundligt rengjord känsla i ansiktet. Perfekt att slänga på några gånger i veckan.
Fint /
Jeanette /

Var kan man köpa de där Burt's Bees produkterna?

Julia /

I usa, men det går att köpa via internet i Sverige. Tex på eleven.se

lolita /

Bra tips :) Ska testa mer av Burt Bees produkter, de verkar så mysiga :D

Paulina /

Du har verkligen fixat till din nya blogg snyggt! :) Vill du avslöja hur man gör? Jag ärr kass med html koder och liknande så jag har ingen aning.. :S

Julia /

Lolita: Tack... :) Ja, eller hur! Flaskorna och burkarna är jättesöta och så luktar de underbart. :D

Paulina: Tack! Det är ju ganska mycket pillrande med koder och så, och att lära sig html-koder är inte helt enkelt. Hjälp till att lära sig html-koder kan man få på webdesginskolan.se. Annars kan du trixa med koderna i ett wysiwyg-program (wysiwyg = what you see is what you get) exempelvis FrontPage eller Dreamweawer. Om du vill ha mer hjälp så kan du alltid höra av dig. Lycka till!

Sandra /

Hejsan...

Du skrev om cap soleils efter sol och även jag älskar den!!

Är dock lite ledsen eftersom min nästan är slut och jag hittar inte på den längre, vet du möjligen vart man kan få tag på den???

Maila isf gärna och berätta vart; Sandraolsson25@hotmail.com

Skulle bli super glad!!!