Long time, no see. Men nu är våren här!

Det har varit en stressig vecka med fullt av saker att göra! Jag har sett sex stycken tretimmarsföreställningar av musikalen RENT (jag kan den nästan utantill nu) och jag har delat ut blommor och program och rivit biljetter och sålt fika och gjort en massa andra roliga saker. :)

image282
Och nu gott folk är våren här! Hurra!

Jag ska fira valborg tillsammans med några vänner och till skillnad från många i min ålder så tänker jag inte göra det genom att ligga däckad i en buske någonstans. Så det så!

Hämtat från garderoben - Out tonight

image279
mörka jeans - gina tricot . vitt linne - h&m . grönblommig top - vila
cognacsfärgad läderväska - 2hand . gräddvit kofta - att/åhléns
guldhalsband med elefant - present ifrån thailand
guldfärgade armband - h&m

Nu ska jag iväg på premiären av musikalen RENT som estet-treorna på min skola sätter upp. Det blir nog riktigt kul! Andra gången jag ser den, jag så genrepet igår också, och sen ska jag se den fyra gånger till... Jag är nämligen konsertvärd och hjälper till att riva biljetter, ta hand om blommor, dela ut program och så. :)

"Shopping cures depression", yep that's true!

image274
För sisådär fem månader sen cirkulerade denna bild, föreställande Cory Kennedy med en ultimat shoppingkasse, runt på en rad olika bloggar. Och eftersom jag gillar den, och kom att tänka på den idag när jag var och shoppade, så dyker den upp igen. :)

Idag införskaffade jag mig denna otroligt söta, fina och vårgröna blus. Jag älskar mönstret och alla små detaljer, det är de som gör att den har det där lilla extra. Hihi...

1.   2.   3.   4.

1. Hela skapelsen.
2. Detaljer i form av små söta knappar och flätade band.
3. Mönstret, blommor är bäst! :)
4. En liten söt ficka.