En helt underbar avkopplande och behaglig tisdagskväll. Eller inte.

Vad ska ni hitta på denna eminenta tisdagskväll? Själv tänkte jag först ta en härlig kvällspromenad i solen, sedan tänkte jag slappna av i soffan och kanske titta lite på TV. Eller så plockar jag fram de senaste numren av Elle och Modette som jag inte hunnit läsa än, och bläddrar lite i dem. När jag blir hungrig går jag ut i köket och fixar lite god mat, kanske chilimarinerade kyckligspett? Fast i och för sig, om jag inte orkar fixa mat så finns det glass i frysen och kakor kvar sedan min födelsedag. Maten, vad det nu än blir, avnjuter jag samtidigt som The Arks nya skiva Prayer For The Weekend får snurra i cd-spelaren. Och sedan, när jag ätit klart ska jag bara slappna av och njuta av vardagsledigheten. Underbart! :)

Jag skulle mycket väl kunna göra detta, för jag har allting som behövs. Bortsett från en enda liten sak. Nämligen tid. Så istället ska jag ägna mig åt att skriva en helsidetext på tyska, fortsätta med min inlämningsuppgift i historia (Revolutioner, reformer och reaktion - nämen oh så spännande!), fixa ihop en recension på engelska om en bok som jag inte hunnit läsa ut och inte kommer hinna eftersom den ligger kvar i skolan samt lära mig sisådär 20 hopplösa tyskaglosor.

Helt underbart! Inte sant?

     

Tankar /
Emma /

har du fotat själv? Det var riktigt fina bilder ialla fall

Julia /

Japp, det har jag gjort! Tack så mycket! :D

Algot /

Jajamänsan. Jag lär nog skriva på bloggen om skorna, ifall de passade eller inte.
Dock har jag väldigt konstiga fötter. Lite för breda, och lite mindre än 36. Om de inte är hårda bak vid hälen så köper jag nog inlägg.

Ha det så bra!

Julia /

Så bra! Ok, hoppas att de passar i alla fall! :D

Ha det bra du med!

Mill /

Haha! Lycka till med pluggandet! Tycker att det lät skitkul med revolutioner, men jag är väl lite skadad antar jag...

PS Du har väl inte glömt att bekräfta hos Maddiie?

Julia /

Haha, oj! Då vet jag vem jag ska fråga om jag behöver hjälp... ;)

Ska genast gå in och kolla upp det! Tack för påminnelsen!

Miss Keep Your Distance /

Revolutioner är ju superintressant! (Allvar) Är det franska, månne? :)

Miss Keep Your Distance /

Vilken bok, förresten?

/ Nyfiken :)

Julia /

Miss KYD: Mjao, det beror väl på vilket sätt man jobbar med dem. Att svara på 16 hopplösa och tråkiga frågor är inget vidare. Och nej, det är tyvärr inte franska revolutionen, inte den stora i alla fall utan de mindre som kom efteråt i Storbritannien, Frankrike, Österrike samt Preussen.

Boken är The Jane Austen Book Club av Karen Joy Fowler. :) Faktiskt rätt bra, men hade föredragit att läsa den i ett mer avslappnat tempo (vadå skjuta upp allt till sista veckan...?!) :D