Falska påståenden kring livet på landet del 1

Påstående nummer 1: "Jag älskar att vara på landet, för där är det så lungt och skööönt!"

Jag säger bara som Brasse i Fem Myror: FEL, FEL, FEL!

I stan färdas många av invånare på cykel eller till fots. Två utmärkta transportmedel som är både miljövänliga, hälsofrämjande och framför allt; tysta! Här på landet där avstånden är längre och ungdomarna desperata, här far alla fram på sina fula och trimmade mopeder. Jojo, mopeder kan vara kul och så... men de är inte särskilt tysta! Nej, när moppepojkarna står i korsningen utanför mitt hus och avgasar ner omgivningen händer det ofta att de överröstar min ljuva musik med sina bensinstinkande, tvåhjuliga fordon.

Men om man bor på landet och känner att nej, det där med moped kanske inte riktigt är min grej, då skaffar man sig en EPA-traktor. Finns det något jag avskyr mer än klumpiga, vräkiga och trimmade mopeder så är det EPA-traktorer! De är både större, fulare och mer högljuda än mopeder. Kom igen, snälla! Kan ni inte hålla er till era mopeder tills ni är 18 och kan ta körkort? För då, när ni är 18, då kan ni skaffa er en gammal Volvo eller Volkswagen som ni sedan trimmar och mekar med. Helst klistrar på lite fula dekaler och ritar eldsflammor också! Sen har ni den hela kompletta landsidyllen klar!

Mvh, hon som åker bil, kollektivt eller cyklar. Tyst!

Like it or not!

nuså
saker jag gillar:
friidrotts-VM
min nya lugg
mahjong, det kinesiska brickspelet
skype (msn kan slänga sig i väggen!)

saker jag inte gillar:
när min lillebror spelar boten anna på pianot
min trasiga kamera
vädret som är varken sommar eller höst
att dricka te (men jag ska lära mig, det är mitt höstprojekt!)

Sommarens sista dag...

jag&glassen juno kanalen
Den sista sommardagen fick ett värdigt avslut i form av glassmiddag på Smultronstället, som är beläget precis vid Göta Kanal. Deras glassar är underbart goda & stora och ett självklart inslag på sommaren.
Mätt blir man också... :D

Har ni ätit mycket glass i sommar?