Sommarlistan

2007-07-06   kl. 12:44:35
image414
Vad ska du göra i sommar: Nu har jag jobbat färdigt mina fyra veckor så nu börjar liksom sommaren på riktigt. Först väntar en vecka ute i Misterhults skärgård, sen blir det en vecka i Stockholms skärgård med ett gäng vänner. Förhoppningsvis blir det också tid för en vistelse på Öland och så satsar jag på grillkvällar, poolpartyn, utebio och glassätande i stora mängder!
Sommarens plagg: Klänning är alltid skönt och perfekt att dra på över bikinin när du lämnar stranden.
Sommarens accessoar: En snygg solbränna, solblekt och saltstänkt hår, Burt's Bees på läpparna och en glass i handen!
Alltid i väskan: Mobil, nycklar, plånbok, Burt's Bees & kamera.
Sommar för dig: Skeppsgården, jordgubbar, sova under bar himmel, myggbett, glass i stora lass, vattenmelon, sitta i en varm bil, Allsång på Skansen, sommarpratare i radion, skavsår, åka motorbåt och handla i jättedyr lanthandel, långa nätter, poolpartyn, rabarberpaj, sommarplågor, brännboll, grillning... kan fortsätta hur länge som helst!
Restips i sommar: Ut i skärgården såklart! Sverige har en underbar skärgård som måste besökas.
Vad läser du helst: Bra böcker och lite tidningar emellanåt. Jag har varit på biblioteket och bunkrat upp med en hel del!
Bästa sommartipset: Åk och plocka massor jordgubbar, samla ihop ett gäng vänner, bege er till en sjö eller pool och frossa i jordgubbar! På kvällen grillar ni såklart och glöm inte marshmallowsen!

Kommentarer
Postat av: Siri

Åh, vad mysigt med skärgårdssemester! :D

2007-07-06 kl. 16:48:14
Postat av: Julia

Ja, det ska bli jättemysigt!

2007-07-06 kl. 17:55:10
URL: http://prick.blogg.se
Postat av: Julia

vi har alltid åkte på segelsemester från när jag var iten liten. men iår e båten såld, fast vi har ju köpt ett hej dundrande stället vid vattnet! :D
men jag saknar stockholms skärgård, sandhamn, lillöörarna, arholma, stockhoklm med allsång på skansen och rea shopping! Fats jag kommer till stockholm endå!
Hoppas du får världens bästa semester!

2007-07-08 kl. 11:13:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-post:

Länk:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0