Muffinstjyven slår till igen...

image224
"Åh... Titta en hel plåt fylld med nybakade, ljuvliga chokladmuffins..."

image228
"Den där såg riktigt god ut..."

image225
"Jag tror jag lånar *host, harkel* den en stund..."

image226
"Mouhahahahaha!!!"

image227
"Mums... hehe... nam-nam... riktigt goda ju..."

Som ni ser så har muffinstjyven slagit till igen och stulit en av mina chokladmuffins! Om ni har någon aning om var hon eller han kan vara så får ni gärna säga till. Jag har ett litet signalement ni kan ta del av: Muffinstjyven har naglar målade i nyansen Acapulco ifrån Mavala... :D

Hämtat från garderoben - Polka dots and moonbeams

image223
Japp, såhär såg jag ut idag! Tänkte var lite ambitiös och fota utomhus och det gick väl lite sisådär... Stod på altanen men det fanns inget bra ställe att sätta kameran på och så råkade jag få med ett vitt plastlock också... :)

Jeanskjol - Syster Ysters, vet inte varifrån den är
Svarta strumpbyxor (dubbla) - Ingen aning, H&M kanske?
Ljusgult skärp - Mammas
Vitt linne - H&M
Ljusgul top med prickar - H&M (man måste ju göra skäl till sitt bloggnamn, haha!)
Svart kofta - Vila

Hipp hurra vilken bra dag!

image220

Hej hurra! Jag är så glad idag! Några anledningar varför: Ett tjockt, glansigt nummer av BON låg i min brevlåda när jag kom hem. Solen har skinit hela dagen och jag har gått utan jacka. Jag var den enda i klassen som hade alla rätt på idrottsprovet. Vi spelade fotboll utomhus på gympan och det var jättekul för alla var så dåliga. Kulturhistorian var inställd så vi hade en skön, lång håltimme. Jag och min vän Julia var och hämtade ut biljetter till Salem Al Fakir den 13 april (dagen efter min födelsedag!). På ett jättesvårt tyskaprov (skriva bokanalys på tyska utan lexikon) lyckades jag få vg+. Det är äntligen påsklov (vilket firades med en glass från Halvars)! Och nu ska jag snart få äta pizza och sedan blir det filmtittning (Rent).

Hur har er dag varit? Hoppas att den varit minst lika bra som min!

image221
Jippi! Salem Al Fakir i Flygeln den 13/4. Jag kommer vara där! :)