Hämtat från garderoben - All the roads we have to walk are winding

image541
duvblå kjol med fickor - by jules . grå kofta - zara . svart linne - h&m
svarta strumpbyxor - h&m . grön halsbandsberlock - by jules
vinrött och silvrigt armband - fairtrade-affär i gamleby

Jag hoppas att ni lägger märke till Lilla My/modebloggs-knuten som jag har på huvudet och så får ni inte heller missa den fina ramen med krusiduller och blommor som jag så konstnärligt ritade dit. En sak som ni däremot får missa är min otroligt monotona och rödögda blick, inte så vackert. :)

Idag har jag haft tre skolkonserter och köpt en jättelång blomma (den var säkert tre gånger så lång som alla andra). Blomman fick min söta vän Julia efter att hon uppträtt på sin dansföreställning, som jag och några vänner var och såg på. Trevligt värre!
Nu har jag suttit och jobbat klart med min konditionsrapport inom Idrott och Hälsa A som ska vara inlämnad i morgon. Det blev lite tröttsamt efter en stund, jag skrev VIOLpuls istället för VILOpuls säker femton gånger! Men framsidan blev väldans snygg i alla fall! :)

Dags att krypa till kojs...
vill ni ha något att lyssna på så kan jag föreslå två bra covers, gjorda på utmärkta låtar:
Your Song - Billy Paul (orginal Elton John)
Wonderwall - Paul Anka (orginal Oasis)
majda /

fin blogg! Läs gärna min, lämna även en kommentar! /m

Julia /

Eh, tack! :)

Hanna /

Snyggt!

Julia /

Tackar! :D

anna /

tack, vad snällt! söt outfit hörru.

Kajsa /

Alltså, är det en låt som man skulle vilja ha fått skriven till sig så är det väl Your Song. Den är ju så fin att det gör ooooont! Och du är ju söt som socker som alltid. Och du ser ju inte rödgråten ut. Vi kan väl säga att det är den lite "svåra" modellblicken?! :)

Julia /

Anna: Det var så lite så! Tack själv! :)

Kajsa: Eller hur! Den är sjukt fin! Orginalet är underbart, dock har jag tröttnat en hel del på den uttjatade versionen från Moulin Rouge, därför är denna cover lite kul eftersom den är annorlunda! :)
Haha, det där med "den lite svåra modellblicken" låter väldigt flashigt så vi kan väl säga att det var så det var meningen att jag skulle se ut! :D

Alicia /

Du går på musikgymnasiet va? ska dit imorgon och typ hälsa på eller nått :)

Julia /

Japp det gör jag! Vad kul! Jag hörde att det skulle komma ett gäng med nior i morgon. Du får nog gå rundvandring med mina klasskompisar Per och Sofie. :)
Och om du börjar sen i höst så kommer jag få nolla dig... mouhahaha... Nejdå, vi är snälla!

[Jenny] - Bluedreams /

Snyggt :)

Ha en bra kväll, kram!

Julia /

Tack så mycket! :) Detsamma!