Hämtat från garderoben - Life is wonderful

image493 image494

svart kjol (ny!) - åhléns . lila tröja med påfågelstryck - monki . grå kofta - zara
svarta strumpbyxor - h&m . svarta stövlar - skopunkten

Om man startar dagen med juice och amerikanska pannkakor med choklad framför ett Sex and the City-avsnitt tillsammans med några söta vänner, då kan dagen inte bli annat än bra! Nu ska jag snart iväg på bio med mina syskon och min mamma (pappa får tyvärr inte följa med eftersom han var tvungen att ta flyget till Umeå i morse). Vi ska se Råttatouille, jag hoppas att den är bra eftersom alla säger det! :)

PS. Ursäkta bildkvalitén, men det är mörkret som detta land utsätts för redan tidigt på eftermiddagen, som orsakar den.

Ny layout

Som ni  ser så har jag pillat lite med designkoderna och ändrat bloggens layout till en lite höstigare variant. Kanske blir det några fler småändringar, men jag är i alla fall rätt nöjd med resultatet nu. Vad tycker ni?
Och säg gärna till om det ser knasigt ut i er webläsare, jag har provat med Internet Explorer och Mozilla Firefox och där ser det bra ut i alla fall, men det är möjligt att det ser konstigt ut om ni använder en annan webläsare.

image489
Nu ska jag gå och ta vara på den här dagen, njuta lite av den underbara höstsolen. När det ser ut som ovan utanför fönstret när man vaknar och när man fått en timme extra på dygnet, då blir man på bra humör. I alla fall jag!

PS. En låt såklart, vad passar bättre om inte Sunday Morning - Howie Day. :)

Smågodis

image484
Mode . Foto . Musik . Reklam . TV . Ord

Det är lätt att gå lite vilse på internet. Att man halkar in på konstiga, tråkiga och fula saker. Eller att man får läsa om Kate Moss och hennes nyklippta lugg för tusende gången. Jag har samlat några favoriter inom olika områden, inget lurendrejeri, inga fulheter eller uttråkningar. Bara grejer som är bra att läsa, se, lyssna på eller ta till sig. Som en påse med smågodis, mitt i veckan!