Hämtat från garderoben - Öppna din himmel

yokasta skor
svarta jeans - åhléns .  svart- och vitrandig tröja - urban outfitters . röda lackballerinaskor - wedins
skor i buskerandig
En tisdagskväll som denna spenderas med matlagning (äggnudlar, kyckling, wok och massor chilisås), tidningsbläddrande, fotografering och musiklyssnande. Snart ska jag också starta igång senaste avsnittet av Gossip Girl, men innan dess ska jag fixa lite fruktsallad att äta. Hur tillbringar ni er tisdagskväll?

Måndag hela veckan

björkvårsunny, yesterday my life was filled with rain
Hej! Idag är det måndag, det är tråkigt. Jag önskar att det kunde vara helg lite oftare. Idag har jag gått i skolan och gjort massa saker som man gör på måndagar. Typ har engelska (nationellt prov idag, hu!), matte, improvisation, lunch, kör, svenska och cellolektion. Nu har jag en sjukt tråkig läxa att ta tag i, nämligen min gemu-läxa (gemu betyder gehör- och musiklära) och så måste jag städa lite också. Det ligger fem par skor på golvet i mitt rum, jag undrar just hur de kom hit?

PS. Bilderna tog jag förut i kvällssolen, jag älskar det faktum att den fortfarande lyser halv nio.

Dockhuset

dockhushuskökspis och kastrullerfönstergardinerbibel och tidningarkamerarumbadrum
Idag när jag var och åt middag med delar av min släkt, så hann jag och mitt kusinbarn också leka lite med det stora, rosa dockhuset. Det är alldeles ljuvligt fint och fyllt av små, små saker! Alla möbler man kan önska sig finns där inne; som utdragssoffa med rutiga madrasser, toalettstol i vitt porslin med blått mönster och vitrinskåp med massor små lådor som går att öppna. Dessutom finns det mängder av fina småprylar. Kika bara på kameran, tidningarna, guldbibeln, buketten med rosor, diskhon, de små porslinstallrikarna och spetsgardinerna. Det är verkligen sockersött och jag hade varit överlycklig om jag ägde ett sådant fint dockhus när jag var liten. :)