Hemma hos Julia1. Vår stentrappa (som jag åkte bobby car nedför när jag var sisådär två, vilket slutade med en hjärnskakning) och vår ytterdörr.
2. En halvt översvämmad skohylla i hallen.
3. Mitt finfina skrivbord (som min pappa hade när han var liten) och min laptop där jag sitter och bloggar.
4. Min fluffiga himmelsäng, en trave böcker på golvet och ett översvämmat tidningsställ på väggen.
Fint /
emelie /

vilket mysigt litet hemma hos reportage! :)och jaa, för det mesta är det en trevlig och rolig utbildning. eftersom jag är går i den första årskullen någonsin på utbildningen har jag dock utsatts för diverse barnsjukdomar vilket har varit jobbigt... men för alla som söker nu tror jag det är en kanonutbildning!

Mia /

Mysigt :)

Linn /

ser jag en Lula tidning där? Hur får man tag på dem? =)

Mysigt rum du verkar ha Julia!

hanna /

jag får alltid en sån där myskänsla i magen när jag läser din blogg. och det här inlägget fick mig att le upp till öronen (som christian min vän skulle sagt - det skulle nog se väldigt konstigt ut..) men säkert. önskar jag hade bott i samma hus hela mitt liv. en massa minnen. hela en barndom samlad på en plats. Älskar bild ett och två.

bamsekram!

Julia /

Emelie: Tack!

Jag förstår att det alltid är lite svårt som första årskull, det brukar ju alltid bli lite problem tyvärr. Men det låter verkligen som en spännande utblidning!Mia: Hihi, japp! :)Linn: Oh ja. Jag köpte min på Pressbyrån på Drottninggatan, de hade typ två exemplar eller något. Tack, det är mysigt! :)Hanna: Åh, vad härligt! Haha, det är både fint och lite tråkigt att ha bott på samma ställe hela tiden. Tack! Kram!

Angelica /

vilka söta bilder det ser väldigt välgjort ut :)

Andie /

det är så mysigt hemma hos dig =]]

irma /

känner igen det där med skorna. Så ser det nästan ut hemma hos mig med

Josefin /

Vad fint du ser ut att ha det på ditt rum! Skrivbordsstolen var väldigt fin och så en himmelsäng. Åh, sånt är så fint!

Linapinafina /

Gulligt!

Linn /

jag vill ha din skrivbordsstol...har letat minsann.

Alex /

mahgad vilka overkligt snygga bilder! :D

Beth /

Bara massa fint ju!

Julia /

Angelica: Tack så mycket!Andie: Hihi, tack. Det är mysigt när mina vänner är här!Irma: Haha, ja det är nog rätt vanligt att det ser ut så... :)Josefin: Tack! Ja, jag gillar dem jättemycket båda två!Linapinafina: Tackar!Linn: Hihi, den har min mamma köpt på loppis. Två stycken för 50 kr eller något sådant, så leta på loppisar typ.Alex: Oh man, tack!Beth: Men åh tack!

Flora /

åh julia, gud så fint du bor! jag hade en himmelsäng men den slängde jag av någon anledning.. nu vill jag ha den tillbaka! det ser så himla hemtrevligt ut. åh.

Julia /

Flora: Åh, tack! Man ska aldrig slänga saker, haha... Men det går att köpa på typ IKEA tror jag! Det är mysigt!