Skolstart


Idag hade jag min första skoldag efter många veckors sommarlov. Det var så roligt att få träffa alla fina vänner igen och jag känner på mig att det sista och tredje året på gymnasiet kommer blir jättekul! I morgon ska vi få träffa våra nya, söta ettor och snart börjar planeringen av nollningen också. Jag har fått mitt schema för året och det ser verkligen bra ut! :)
För er som inte vet så går jag musikgymnasiet, vilken linje/klass går ni?
Dagar /
Matilda /

estet, bild & form, i söderköping!

E /

Samhälls, kultur, i Luleå!

Alice /

Musik norrköping :D

emelie /

ja just det. jag visste nog att du går på degeer. funderar på om det är nån i mitt lag som går där men jag tror alla går på kunskap faktiskt...och jag går ju grafisk design och kommunikation på liu, campus norrköping. femte terminen! hjälp.

Ida Björck /

human vetenskap i falun :)

Josefin /

Natur, natur :)

Emma /

Samhälle med inriktning dans.

Karolina /

Samhäll-media i Vimmerby

elin /

jag går hantverk, mode&design i västerås

elvira /

Kristinaskolan ligger i Norrköping eller hur? Min pappa gick där isf :) Natur i stockholm :)

Coonbear /

jag började i nian. ett händelserikt år framför mig. hoppas jag.

Julia /

Matilda: Oh, vad kul!E: Kultur är roliga grejer!Alice: Yey! :DEmelie: Oh, synd! Men kul att läsa grafisk design!Ida Björck: Låter intressant!Josefin: Natur är spännande grejer, mycket plugg men roligt också!Emma: Åh, dans! Vad kul!Karolina: Media är ju sjukt kul att hålla på med!Elin: Det måste vara en grymt rolig utbildning!Elvira: Japp, vad kul! Han måste varit en av de första eleverna eller...? :)Coonbear: Spännande! Nian är typ roligaste högstadieåret!