Nollning


Den här veckan har vi nollning på musiklinjen! Vi treor utgör då tillsammans
Kristinaskolans UtbildningsKår och går omkring i olika lärarroller och försöker lära nollorna (de blivande ettorna) hur man ska bete sig i skolan! :)

Det är viktigt med lärarimagen så kläderna spelar stor roll. Kavaj, pumps, mycket svart och namnskylt är viktiga delar när man ska klä sig.

Idag hade nollorna fått i uppdrag att göra vår lunch i matsalen lite mer glamourös (vi har rätt snäll nollning på vår skola, inga äckliga eller för elaka saker). Till höger ser ni de strikta mentorerna för grupp nr 1 (min grupp).

I matsalen var det dukat med vita dukar, vikta servetter och namnskyltar. Nollorna hämtade mat åt oss och underhöll oss under middagen med diverse hyllningssånger, dikter och långdans.

Till efterrätt fick vi kladdkaka med grädde vilket verkligen uppskattades. Såhär borde skolmaten vara lite oftare, haha! Senare på eftermiddagen bjöd nollorna i min grupp oss grupp-mentorer på kaffe och chokladbollar. Dessutom hade de anordnat en finfin fiskdamm med godispåsar och tillverkat en vacker tavla. Fjäsk går verkligen hem hos oss treor! :D

Här är jag och några av mina kollegor i elev...lärarrummet! I morgon fortsätter nollningen och då väntar förhoppningsvis mer fjäsk och trevliga överraskningar!

Dagar /
kajsa /

Hihihihihi! Underbaaaaaaaart.

emelie /

hihi vad skoj det låter!

parkis /

Shit det verkar verkligen hårt det där. Nollning är ju iofs en ganska kul grej... ska ni hitta på några elaka bus med dom små liven mån tro?

jane /

hehe vilken rolig nollning..

på mitt gymnasium o de flesta skolor i sthlm är nollning strängt förbjudet, pga av att dt är så farligt när det blir så extremt som vissa gör det, det var tillochmed en kille som dog för några år sen

Julia /

Kajsa: Ja, verkligen! :DEmelie: Jepp, det är verkligen jättekul! :)Parkis: Haha, vi har faktiskt väldigt snäll nollning. De ska få göra lite olika stationsuppgifter snart och sjunga hyllningssånger till oss! :)Jane: Japp! Ja, sjukt när det blir för extremt, då är det ju inte alls kul längre. Vi håller vårt på en väldigt bra nivå, inget elakt, inga grejer där man ska äta konstiga saker eller något med alkohol eller så. Mest fjäsk för oss treor, lite utklädningsgrejer, uppdrag och sånt!

Jessica /

VAd roligt :) många fina bilder!

Flora /

åh tänk om skollunchen alltid kunde vara som det där, somsagt!

KinaStina /

Ahhhh!!!! Så sjukt fina bilder!

Julia /

Jessica: Ja, det är grymt kul!Flora: Haha, det hade varit underbart!KinaStina: Thank you darling! :D

mimmi /

Villken kul nollning!