Skyfall och dalinfluenser


Idag drabbades jag av tristess och tog därför bussen in till stan för att konsumera lite. Jag inhandlade svarta tights, stora solglasögon och en vit blus med broderier. Den sistnämnda är jag en smula osäker på, men jag tror att den ska få stanna i min garderob. Den ger mig lite fina dalarna-vibbar plus att den var på rea och jag därmed sparade 400 kr.
Fika med fina vänner hann jag också med vilket var väldigt trevligt. Något som inte var lika trevligt var det enorma skyfallet som ägde rum på Norrköpings gator. Jag blev genomblöt från topp till tå då min jacka låg kvar hemma och mitt paraply gått sönder... Men, men jag klarade mig i alla fall (tur att man gått simskola) och kunde återvända hemåt efter en lång och blöt shoppingdag.
Little Peaché /

Du är så lik Chloe Sevigny på dessa bilder och det är en komplimang! Gud vad fin du är!kram på dig

jess /

fint tyg

Karin /

sött!

JOSEFIN /

söt du är!

Julia /

Little Peaché: Oj, tack så jättemycket! Det är ju verkligen en komplimang! :D KramJess: Eller hur!Karin: Mmm, så fin så!Josefin: Men tack snälla! :)

mimmi /

villken söt blus:) jag gillar också broderi kanter men känner mig för söt och gullig i dom. men den klär dig ricktigt bra