Årets sämsta dag

kaffe och timbaland

Den här dagen går till ända som årets sämsta! Fy det har varit en helt bedrövlig dag, men jag orkar inte rada upp alla orsaker till varför, för det skulle bli alldeles för långt och gnälligt...

Det enda bra som hände idag var i alla fall att jag köpte mig en fin tröja ifrån H&M's Fashion Against AIDS-kollektion. Jag valde Timbalands design, en aning otippat kanske, men den var finast och så är han faktiskt rätt så cool. 100% organisk bomull är också något jag gillar så det kändes som ett riktigt bra köp.

Nu ska jag sluta skriva och gå och lägga mig istället. Imorgon är det fredag och då är det ju typ helg, vilket inte känns helt fel med tanke på att kul som ska hända då.

You know you love me! XOXO

PS. Jag vet, tråkigaste inlägget i världshistorien ungefär. Jag kanske tar bort det i morgon bitti...

Ny layout

Som ni säkerligen ser så har bloggen fått sig ett nytt utseende. Jag har suttit i pinsamt många timmar och pillat med bilder och koder, men nu börjar det i alla fall likna något! De små bilderna som utgör en liten meny under headern har jag inte länkat färdigt än, men de ska gå att klicka på sedan för att navigera sig runt lite (bara så att ni vet liksom...). Jag har testat sidan i Mozilla Firefox och Internet Explorer och där ser det bra ut, men om ni använder er av andra webläsare får ni gära säga till om det ser konstigt ut. Jag skulle hemskt gärna vilja ha lite åsikter och konstruktiv kritik. Något som ska ändras, större text, andra bilder...? Tyck till så blir jag glad! :)

Mitt i natten...

litteraturprovlipstick
 månsken
nattmatknäckemacka
Igår natt kunde jag inte somna. Vinden ven runt huset, magen kurrade av hunger och trots den sena timmen fanns det inte det minsta spår utav trötthet. Så då satt jag där ensam mitt i natten i mitt rum och åt knäckemackor, fotade månens sken utanför fönstret och funderade och filosoferade över livets stora gåtor. Sånt tycker jag man ska göra på nätterna. Jag önskar att man inte behövde sova om man inte känner för det.