Bloggträff
Hej! Idag har jag varit på bloggträff. Det var väldans trevligt och kul! Alla var så snälla och söta och hela dagen blev väldigt lyckad. Ovan ser ni några av mina bilder. Fler lär nog komma upp, om inte på min, så på andras bloggar, för fotandet var konstant! :) Tack så mycket Jessica för en jättefin bloggpicknick och tack alla andra som också var där!
Dagar /
Camilla /

http://artondejuni.blogg.se/2008/march/hjalp-med-design.html

Camilla /

Hoppas du får en fortsatt bra kväll. :)

(strunta i den ovanstånde kommentaren ifrån mig.)

Garderobsgrubbel & ByråBekymmer /

vackra foton! kul med bloggträff! kram

Nikolaus /

Tackar för din kommentar i min blogg! Fortsätt att leta efter Alkemisten bara, den är helt klart läsvärd! Får väl tacka för citatet med, för jag snodde det faktiskt från dig! ;) och författaren verkar helt klart intressant så honom ska jag kolla upp!

Julia /

Camilla: Detsamma! Jag tog bort kommentaren ovan.Garderobsgrubbel & Byråbekymmer: Tack! Ja, det var jättekul! KramNikolaus: Det var så lite så! Ja, jag ska leta på för fulla muggar. Haha, citatet bjuder jag på! Jag tycker helt klart att du ska kolla upp herr Foer. :)

Anonym /

hej hej! det var väldans kul idag! imorgon kommer det upp lite bilder från dagens äventyr på min blogg :)

Kram och må gott!

Linnéa /

oh, vilka söta klänningar och bloggerskor! och vad mysigt det ser ut att vara där i området!

KS /

JAG VILL HA KLÄNNINGEN MED STORA ROSA ROSOR!! AAHHH JAG BLIR GALEN VILL VILL HA!

en enkel fråga.... vad är det nu herr bäver (eller kalle bäver??) brukar säga???

Julia /

Ladythirty: Ja, det var jättekul! Ska kika in på din blogg sedan för att se bilderna!Linnéa: Ja, visst är de fina?! Det var jättemysigt! :)KS: Den är helt underbar!

Uttrycket lyder: "Det är en överraskning", sa Kalle Bäver och småskrattade.

Elle /

du lyckans ost som var där.

MANGO /

är det där linköping........?

missade jag en bloggträff i närheten........? :( muuuuu!! ser så kul ut.. pusshejo!

ina /

åh vad underbart du ser ut att haft det! hur var det att träffa alla in live?

Alice /

awww you're all so cute ! lovely dresses !!

jessica /

tack för att du ville komma. så fina bilder också!

hanna /

Åh det var verkligen en helt otroligt fin dag det där. Du med för den delen!

liten karin /

så kul att se allas bilder. jättekul att träffa dig. tycker om bilden på mig och jessica för vi ser ut att hålla oss för skratt. ha det så fint. kramelikram

Kajsa /

Åh. Min födelsedagsklänning från Forever 21 hade passat perfekt in ser jag ju. Rosenmönstrat fodral med rart skärp i midjan. Poifect! :) Puss sötaste

Sarah /

mina kommentarer kommer aldrig med, jag vet ite vad det är med min dator! ialla fall, tack för en fin lördag! det var så fint att träffa alla (och vilka fina foton du fick)

Julia /

Elle: Ja, jag är jätteglad för att jag fick komma dit!Mango: Ja, det är linköping! Jag tycker vi får fixa en i norrköping typ. Eller i alla fall en liten mysig bloggfika att starta med!Ina: Det var underbart! Alla var så söta och snälla, bilden man fått via bloggarna stämmer nästan exakt! :)Alice: Oh, thanks!Jessica: Tack för att jag fick komma! Tack!Hanna: Ja, det var en underbar dag! Du var lika fin som violblommorna!Liten karin: Ja, det är kul att kika på allas bilder. Hihi, ja den bilden är fin, ni är så söta! KramKajsa: Det hade den verkligen! Puss!Sarah: Ajdå, vet inte vad det beror på... trist! Tack själv!