Midsommarafton

Jag orkar inte dra någon lång beskrivning utan jag kan bara säga att min midsommarafton har varit idyllisk och underbar!
Den har bestått utav: tre timmars roligt och välbetalt jobb, lunch med färskpotatis och sill, jordgubbar och melon i citron- och vaniljmarinad, finfina gäster på besök, jordgubbstårta med maräng och lime, regn, kubbspel, promenad på grusvägar och i skogen, blomplockning, massor av skratt, hästklappning, grillning, mycket solsken, bindande utav blomsterkransar, fotbollstittande, jordgubbar och glass och massor andra bra saker!


Dagar /
MANGO /

låter mys! va söta bilder på dig slutet :)

Linnéa /

vad mysigt det låter! och fina bilder!

emelie /

du verkar ha haft det mysigt! låter lite som min midsommar faktiskt!

malin /

å vad himla somrigt det såg ut!

Amandasundgren /

söta bilder :) verkligen midsommarkänsla över dem. ha en fin kväll, kram

S /

Mumsig tårta!!

KS /

SÖTNOS!!!! På Måndag ska vi ha avskeds fest för damon kom vett ja!

Julia /

Mango: Ja, det var det! Tack! :)Linnéa: Mmm... tack så mycket!Emelie: Ja, verkligen. Vad trevligt!Malin: Ja, det var verkligen somrigt och fint, även om det regnade lite ibland.Amandasundgren: Tack, tack! Ha det fint du med!S: Ja, den var jättegod! :)KS: Ok, när, var och hur? Jag är på om jag inte jobbar bara!

cat /

härliga bilder! somrigt:)

Urban Audrey /

OOh these pictures are so adorable!

Sarah /

ser fantastiskt mysigt ut1

Julia /

Cat: Tack! Ja, det var riktigt somrigt för att vara en svensk midsommarafton! :)Urban Audrey: Oh, thank you! :DSarah: Det var det också. Alldeles perfekt mysigt!