Bloggtips

Hej! Jag är fortfarande lite sjuk och som om det inte vore tillräckligt så har min lilla laptop åkt in på reparation och återkommer om 1-3 veckor. Hujedamej! Men i brist på inlägg från min sida ger jag er några riktigt bra bloggtips, utländska modebloggar närmare bestämt. Bloggdjungeln är enorm och jag har bara utforskat en mycket liten del av den, men här är några av mina favoriter hittills!

the cherry blossom girlurban audreythe vintage society
The Cherry Blossom Girl . Urban Audrey . The Vintage Society
sally jane vintagethat's chicthe clothes horse
Sally Jane Vintage . That's Chic . The Clothes Horse
liebe marlene vintagejane magnitude's closetstyle bytes
Liebe Marlene Vintage . Jane Magnitude's Closet . Style Bytes
fashion toastfashion robotbohemian musings
Fashion Toast . Fashion Robot . Bohemian Musings
le blog de bettythe capricious club
Le Blog de Betty . The Capricious Club

Feber

lulalula
Hej. Jag sitter här och tycker synd om mig själv. För det är fint och soligt påsklov och självfallet har jag lyckats bli sjuk. Varje lov är det samma sak, jag förstår inte hur man kan ha sån otur?! Jag har legat stilla i sängen med feber i flera dagar nu och det är så tråkigt och jobbigt. Igår missade jag en konsert jag har sett fram emot jättelänge och jag kan inte träffa min söta vänner heller. Och som om det inte vore nog så har min fina laptop bestämt sig för att också bli sjuk, så jag kan inte ens ligga i min säng och besöka alla bloggar. Hoppas ni är piggare och gladare än jag.
/ Världens gnälligaste och mest uttråkade Julia

Efter vinter kommer vår

knoppgrönt bladdripp droppdörreskimå
Trots det tjocka snölagret på marken känns det som om våren börjar smyga sig på. Knoppar tränger sig fram ur snön, små gröna blad slår ut och ett ständigt dripp droppande hörs som resultat av den smältande snön. Snart förpassas dunjackan till garderoben och tygskorna plockas fram. Våren är på gång!