Fullt upp

 
Igår spelade jag på den stora studentbalen här i stan, med runt 850 besökare. Ovan ser ni en del av vår fina loge. Idag ska jag åka iväg till Nyköping för att medverka i en tysk film-serie. Jag ska vara statist och spela cello. Serien har runt 8 miljoner tittare, så det kommer nog bli kul. Jag berättar mer (och visar bilder) senare! ♥

UPDATE! Här kommer lite fler bilder från balspelningen:

Det bästa med spelningar som dessa är nästan logen. Den här gången hade vi ett jättestort rum med spegeltäckta väggar med spotlights över, en stor soffa, ett kök och massor bord och stolar. Perfekt om man vill spela lite på sina instrument, sminka sig, ta det lugnt eller leka med kameran! Vi fick också lite mat, dricka och ett frukt- och godisfat (där godiset tog slut ganska så fort...)


Sminkning och posering på gång!


Här spelar ett soul-band. Själv spelade jag massor valser till alla dansande par. Det var kul!

Hämtat från garderoben - Something to belive in


svarta shorts - eve of eden . grå t-shirt - zara . jesus-sandaler - din skor
brun väska - h&m . rosörhängen - glitter . klocka -ur & penn

Körsbärsläsk


Idag besökte jag och tre fina vänner ett alldeles nyöppnat café. Där drack jag hemgjord körsbärsläsk med isbitar och skrattade så jag nästan trillade av stolen. Gott fika, fina lokaler och bra musik (60-talshits som Stupid Cupid och Lollipop) hade de. Jag skymtade fina cupcakes bakom disken också, så en sådan ska jag smaka nästa gång jag går dit. Broadway Express heter caféet och det hittar du i Norrköping på S:t Persgatan 75. Hej då!