Vårbalsskor

skorblommor
Jag har äntligen köpt världens finaste skor! Efter att ha letat överallt, gett upp och sedan ringt en H&M-butik två minuter efter öppningstid, står nu skorna här hos mig. De ska premiärbäras till min klänning på vårbalen i slutet av maj, det kommer bli så fint! Jag blir hela elva centimeter längre med dessa på fötterna. Inte mig emot, men det är ju lite jobbigt att slå i taklampan hela tiden. :)
Visst är de fina?
Alice /

åå super fina och jag skulle inte ha något emot att bli lite längre :P

katrín /

otroligt tjusiga! :) jag måste nästan ha högklackat hela tiden, för att vara i närheten av mina vänners längd, haha. Men det finns ju fördelar med att vara kort också :)

Julia /

Alice: Mmm... det är inte så dumt att vara lång! :)

Katrín: Ja! Haha, jag tycker det är så sött att vara kort! Själv är jag liksom lite mittemellan, vilket inte är så dumt. Men det känns som det är coolt att vara lång! :)

Vendela /

superfina!

elin /

jag tänkte faktiskt också köpa sånna. dom är underbara! men jag insåg att jag arldig skulle klara av att gå i dom. så jag fick avstå.

Julia /

Vendela: Eller hur! :)

Elin: Ja, de är så fina. De är inte helt lätta att gå i, men jag tränar på här hemma så jag ska nog klara att gå i dem utan att slå ihjäl mig. :)

Flora /

gud vilka söta! vilket kap!

Kajsa /

Vilka prinsesskor! Duy kommer att bli ännu mer bedårande än vanligt söto. Puss

Julia /

Flora: Ja, verkligen! :)

Kajsa: Eller hur! Haha, tack snälla! Puss!

elins /

man blir helt bubblig av blommigt tycker jag!

Julia /

Haha... bubblig, fin och glad! :D