John ME

Jag tänkte att jag skulle börja skriva lite mer om musik, för det är ju faktiskt en av de bästa sakerna jag vet och jag hoppas att ni också gillar det! Jag börjar med att bjuda på ett litet tips.

(klicka på bilden för att öppna skivan i Spotify)

Just nu har jag fastnat för albumet I Am John av John ME. Bakom namnet John ME finns Mattias Edlund, tidigare sångare i bandet The Motorhomes. Det här är hans första soloalbum och det släpptes i början av april. Ni har säkerligen hört singeln Love Is My Drug och den och en mängd andra bra låtar finns med här. Några av mina favoriter hittills är Thorn, Paris och In A Room.

Jag tycker alltid det är lika kul att upptäcka nya bra artister och jag blir extra glad när de är svenska. Det är kul att ett så litet land kan producera så många duktiga musiker och sångare och Mattias Edlund är verkligen en av dem. De tre bästa sakerna med den här skivan är: det rena soundet, mixen av de olika låtarna och Mattias röst. Jag rekommenderar er verkligen att lyssna på den här skivan, min aprilfavorit hittills! :)

Ett litet bonusklipp:

John ME gör en akustisk cover på Jackson Five's I Want You Back, så bra!
Musik /
jennifer, /

han är rejält duktig. älskar att jocke berg stått i bakgrunden & dragit i några trådar. det gör dte hela ännu lite finare

Ulrika /

Du fick en inbjudan till vår bloggfest va? Glömsk som jag är blev jag rädd att jag glömt skicka dig en inbjudan..

Viktor /

Ser fram emot framtids inlägg :)

Linn /

Det klippet fick mig att le =)

Ulrika /

Ok, så synd. Lycka till i musikalen!

Josiee /

musik är alltid roligt:)

Var med & tävla om designen i min blogg ! Du kan vinna den helt gratis men vill du vara säker på att just DU får den så kan du köpa den till mitt just-nu pris !Läs mer här;

http://entjejistorstan.blogg.se/2009/april/designutlottning-nummer-tva.html#comment/ En tjej i storstan

mango /

jag älskar John Me! tror han ska komma till någon klubb snart i maj :)kram på dig!

Julia /

Jennifer: Oh ja! Jag läste det och det är säkert bara ett plus!Ulrika: Jepp!Viktor: Vad kul! :DLinn: Haha, jag älskar det!Ulrika: Ja. :/ Men tack!Josiee: Absolut!Mango: Jag med! Tror han skulle komma till Hugos snart! :D Kram!

Victoria /

Åh, han är himla bra! Såg honom när han var förband till Hello Saferide. Han sjöng så fint =)

Amanda /

Åh! John ME på Hultsfred i sommar :) gud vad jag längtar. Ska du inte dit? Jag är i skolan nu, men så fort jag kommer hem ska jag lyssna på nya skivan, höll inte riktigt koll på när den skulle släppas. Fin blogg förresten, dig kommer jag att följa!