Gott nytt år!


Gott nytt år kära vänner! 2009 var ett underbart år (läs här varför) och nu är det bara att hoppas på att 2010 blir lika bra! Ha en fin nyårsafton. Kram

Vinter

Det är så fint med snö, solsken och frost, men fy vad det är kallt! Efter bara några minuter utomhus börjar jag mer eller mindre känna mig som en djupfryst crabstick. Därför är det tur att jag nu fyllt kameran med vinterbilder så jag inte längre behöver gå ut för att uppleva snölandskap och frostig natur, utan bara kan öppna det här blogginlägget! Och visst håller ni med om att vintern på landet är mycket finare än den gråa i stan? Tänkte väl det... :)

Läsa, läsa, läsa

De senaste dagarna har jag gått omkring och funderat lite på vad jag vill hitta på. Det här med jullov är ju alldeles underbart men efter två dagars stillhet blir jag alltid rastlös och vill göra något. Så jag har tänkt och tänkt och nu ikväll kom jag äntligen på vad jag är sugen på att göra, nämligen läsa! Förr läste jag hur många böcker som helst, men den här hösten är det mest kurslitteratur som hunnits med. Så nu riktigt längtar jag efter att få sitta uppslukad i en bra bok och att knappt vilja gå och äta middag för man inte kan sluta läsa. Därför vill jag ha massor bra tips på böcker jag kan läsa resten av mitt jullov. Ju fler desto bättre, för här ska minsann läsas!