Hämtat från garderoben - Move on upkavaj - h&m . vitt linne - h&m . solglasögon - indiska . blommig kjol - by jules . kängor - dinsko

Såhär ser jag ut idag. Överexponerad och glad! ♥

En helg i Stockholm

Nu tänkte jag berätta lite om min helg i Stockholm. Den har bestått av många timmars gående och tittande i affärer och så mat. Mycket mat. Faktum är att nästan alla mina bilder innehåller mat... :)

På fredagskvällen trotsade vi snöregnet och tog våra väskor och hoppade på bussen.

Efter en extra lång bussresa (pga trafikkaos orsakat av vädret) kom vi äntligen fram till Stockholm!

Väl framme fick vi äta vår efterlängtade fetaostpaj med sallad och till efterrätt ananaspaj med vaniljvisp.

För att orka en heldag i affärerna måste man äta massor frukost!

Och är man lite hungrig efter lunchen kan man passa på att äta en korv innan middagen.

Här lagar Stina och Sara mat i köket.

Såhär mycket goda saker åt vi till middag: pasta med pesto, köttfärsbiffar med persilja och dijonsenap, stekta champinjoner, grillade kycklingklubbor, sallad med tomat, rödlök, fetaost & grönsallad och små salta kex med brieost. Efter denna delikata måltid gick vi till Ace och dansade. Så kul!

Söndagen fick innehålla långa promenader i Gamla stan och på Söder, lunch i Kungshallen, klännings-provning på NK, konsert med Andreas Brantelid i Konserthuset och glass med kolasås på Centralen.
Sen var det dags att åka hem!

Stockholm


Nu ska jag och några fina vänner snart ta bussen från ett snöigt Norrköping och åka mot Stockholm. Där ska vi tillbringa helgen med god mat, shopping och bra musik. Vi hörs igen på måndag! Puss & kram! ♥