TrädgårdsmiddagIgår kväll hade jag och Sara bjudit in några vänner på grillmiddag i Saras trädgård. Vi satt ute hela kvällen och åt massor god mat, pratade och skrattade. Efterrätten bestod av lime-cheesecake med jordgubbar och till det blev det klassisk musik och hemligheter i trädgårdsgungan. En fin sommarkväll!

All grown up

Wildfox gör kläder som är långt ifrån fantastiska men jag gillar ändå deras bilder för sommaren 2009. Temat är All grown up och handlar om alla de där sakerna man ville göra när man var liten men inte fick. De saker som man sa: "När jag blir stor ska jag göra så" om. Ett bra och roligt tema och det får mig att minnas allt jag önskade att jag fick göra när jag var liten. Som att äta micropopcorn till kvällsmat, vara vaken hur länge som helst, ha jättestora kalas och se alla program på tv. :)

Vårbalen 2009

Här kommer lite bilder från gårdagens bal!

Vi laddade upp inför balen med jordgubbar och rosa cider hemma hos Stina.

Där tillbringade vi också några timmar framför spegeln för att göra oss i ordning.

Balen hölls på Bråvikens Golfklubb där det finns en stor fin villa och en underbar resturang.

Sara och Stina som hjälpte mig med hår och smink. Finfina var de också!

Balgäster i väntan på den spännande skodragningen! Den går till så att alla tjejer lägger sin ena sko i en stor säck. Sedan ställer sig alla killar på ett långt led och så får de dra en sko och den tjej som skon tillhör får han gå med!

När alla blivit ihopparade väntade en god trerätters-middag med tal och diplomutdelningar .

Jag blev framröstad som prom queen och fick en fin tiara som passade bra på dansgolvet.

Sen blev det dans natten lång. En otroligt rolig balkväll!