Min favoritreklam

Den här reklamen tycker jag är fruktansvärt fin. Jag menar, vem vill inte ha en mini-flodhäst boende hos sig som äter smulor och sover i garderoben? ♥
Fint /
Johanna /

heineken slår den med hästlängder;)

Jossan /

Håller med dig, så himla söööt! :*

Anonym /

Hej, visst kan detta anses och tolkas som reklam, men jag önskar att du inte ser det på det sättet. Se det istället som ett sätt för mig att uppmärksamma någonting som är viktigt, någonting folk bör uppmärksamma.Det handlar om livet, det handlar om hur vändningar kan ske...hur man snabbt kan gå från lycka till olycka. Frågorna är många, svaren är få...hur går man vidare? Läker tiden alla sår?http://www.metrobloggen.se/offer

Bloggen är mitt klotterplank, den enda fungerande terapin för att ta mig tillbaka till ett ljust (så ljust som möjligt kan bli) liv efter att blivit offer för en våldtäktsman.

En blogg om händer som adrig slutar kännas, tårar som aldrig slutar rinna och minnen som alltid finns kvar.Finns intresset går det att, via bloglovin, prenumerera på min blogg - vilket verkligen uppskattas och värmer! En ny prenumerant innebär för mig samma som för alla bloggerskor - bloggen uppskattas, har ett syfte och en mening och givetvis "pushar" detta en till att fortsätta skriva, mycket och ofta, och utvecklas.Jag tackar för din tid, och hoppas att du tar en titt. Ha en fortsatt trevlig dag!

Julia /

Johanna: Haha, fast den här är mycket sötare ju!Jossan: Eller hur!

rebecca /

GUDARS vilken finblogg! underbar! hoppas att du har en bra helg! kramkram

kajsa /

Sötaste sötaste, ska vi leta reda på varsin miniflodhäst på måndag? Det tycker jag verkligen att vi ska. För nu är JAG sjuk och känner mig skruttig som tusan. Då behövs en miniflodhäst. Men frukta ej. jag planerar att friska till mig i bilen på väg ned till norrköping imorgon!

Snart ses vi! Iiiiih Puss

Kajsa /

Den är verkligen helt fantastisk den reklamen, och i ett bra syfte också.

Julia /

Rebecca: Åh, tusen tack! Kram!Kajsa: Haha, låter som en underbar idé! Puss!Kajsa: Ja, eller hur! Jag älskar den!