1000

Idag är det fest här på prickbloggen! Vi firar nämligen att detta är det tusende inlägget och hur otroligt är inte det? Snart påbörjar jag dessutom mitt femte bloggår på den här adressen, det känns också lite galet. Men mest kul såklart! Egentligen vill jag bara säga tusen tack för att ni läser, kommenterar, peppar och berömmer så mycket. Det gör verkligen hela bloggandet så mycket roligare och jag hoppas ni hänger med och läser tusen inlägg till!

Tusen kramar och tack! ♥

Första advent

Julen kommer bara närmare och närmare! Äntligen är det första advent och jag har påbörjat pyntandet av min lägenhet. En stjärna hänger numer i fönstret, första ljuset i adventsljusstaken brinner och en haltande halmbock (eller som tanten i kassan förtjust utbrast: "Nämen åh så fin! En halmhäst!") har placerats i köket. Nu är det bara tre söndagar kvar till julafton, men de får gärna gå långsamt för tiden innan jul med alla förberedelser är nästan bättre än själva julafton tycker jag!

Home sweet home

Passade på att följa med familjen hem-hem igår efter begravningen och idag har jag ägnat dagen åt nödvändigheter som att

rama in fina bilder

pyssla ihop och hänga upp en stjärna i mitt fönster

göra mer eller mindre fasansfulla ukulele-covers på bra låtar (svårt att få till ett snyggt e-moll ju!)

och äta små skumtomtar.

Som sagt, bara nödvändigheter en lördag som denna. Ikväll ska jag träffa några fina vänner och äta sushi, gott!