Happy Halloween!

Så här fina pumpor gjorde jag och Anna förra året på halloween. I år blir det inga pumpor men mycket utklädnad däremot. Jag och mina vänner ska klä ut oss till The Simpsons och jag ska vara Maggie! Så det blir hellång blå klänning, rosett, napp och en lätt gul nyans. Ska försöka fota och visa bilder imorgon. Hoppas ni alla får en riktigt bra halloween-kväll!

Sy

Igår fick jag låna Emelies röda symaskin och sedan dess har jag slitit med att förvandla tre meter ljusblått tyg till en superlång klänning och en rosett. De utgör nämligen delar av min halloween-outfit imorgon! Vad jag ska vara tänker jag inte avslöja än, men om ni har någon aning får ni chansa! Ska ni klä ut er till något?

Middag hos Stina

Eftersom många av mina vänner är utspridda runt om i Sverige men nu kommit hem på höstlov (orättvist, jag vill också ha!) bestämde sig min kompis Stina för att samla ihop alla på en middag. Lite såhär såg det ut då.

Jag kom dit några timmar innan för att hjälpa till med maten och det var många goda saker som skulle fixas och dukas fram. Sallad med ruccola, mango, parmesan, soltorkade tomater och granatäpple, olika pajer, olivbröd, fetaoströra, tapenade, aubergine-gratäng, tzatziki, stekta champinjoner och lite till!

Här är en liten del av all mat och min mycket stiliga vän Anders som dök upp.

När alla droppat in genom dörren var det bara att äta, äta, äta och prata, prata, prata!

Efterrätten var en enormt god chokladtårta som jag fick äran att dekorera (men det var Stina som gjort marsipanrosorna och blommorna).

Här är nog nästan alla på bild. En väldigt trevlig och mysig kväll blev det, tack!