Blog Awards i punktform

Jag orkar inte skriva någon superlång redogörelse om Blog Awards eller posta tvåhundra bilder (jag tog knappt några alls, men det kanske dyker upp några framöver ändå), så istället har jag gjort en liten summering i punktform.

GÅRDAGENS..

...mest otippade: träffade Damon på centralen i Stockholm. Vi hade tydligen åkt samma tåg från Norrköping.
...språngmarsch: min och Kajsas när vi fick höra att det fanns hamburgare. Vi hade liksom glömt äta middag i all stress.
...godaste: blåbärsmuffin från Wayne's.
..."men snälla...": oh dear
...ljuschock: när man skulle stå framför den där vita pappväggen och typ tio fotografer fyrade av sina blixtar samtidigt.
..."men hur gör man?"-pryl: den vibrerande mascaran med en liten motor som man fick i goodiebagen.
...efterhäng-ställe: Clarion Hotell
...tråkiga: diva-attityden som verkade finnas hos en del bloggare, många stod bara och såg ned på varandra.
...felhörning: "Sa du livmoder?!" "Nej, jag sa limousin"
...fnissigaste: då Kajsa, Hanna och jag lekte med heliumballonger och Piff och Puff-pratade
..."ska jag bli förolämpad?"-sak: fick typ fem nagelkit i min goodiebag
...bästa: att få lära känna massor nya fina bloggare!
Listor /
KS /

Du skulle bara veta hur mycket jag skrattar just nu! Lagelkit och vibrerade mascara! Hahaha du kommer peta dig själv i ögat!

jessica /

oooh, vilken rolig lista. du får bloggalan att känns så mycket festligare. det var jättekul att träffa dig i alla fall julia, ni var höjdpunkten på festen.

bea /

hoppas du hade kul ändå julia :)

Requiem Pour Un Con /

haha åh listan är klockren. det var jättekul att träffa dig och alla de andra som inte såg ut som på bilden under punkten "men snälla..". tänk att gå omkring där ensam.. nej fy!

Rebecka /

Vibrerande mascara? Hahaha! De hittar verkligen på saker de tror att vi behöver.

kajsa /

Meeeeeeeeeeeeen inte mitt fel att jag hörde livmoder. Det lät VERKLIGEN som att hon sa det. suck och knorr

emzak /

Får man fråga hur man kan komma med i Blog Awards!?

Ida /

Bra lista! Det var onekligen lite för många av den där märkliga oförståeliga brud-typen som på men snälla-bilden. Orka se ut sådär!?!?Clarion var absolut efterhänget som gällde, mucho trevligt ju, det var kul att träffa dig!!

Anna Krimskrams /

Tänk om man ändå hade fått åka Livmoder till Clarion, nu fick vi nöja oss med taxi. :) Kul att träffa dig! Ses vi den 4e?

Julia /

KS: Hahaha, vi får väl se! :)Jessica: Tack! Det var jättekul att träffa dig också!Bea: Jadå, det hade jag! :)Requiem Pour Un Con: Haha, tackar! Ja, precis vad skulle man gjort utan sitt fina sällskap?Rebecka: Eller hur. Förstår fortfarande inte poängen med den, men den låter roligt!Kajsa: Hihi, jag tyckte det var gulligt! Och så var det roligt!Emzak: Man får en inbjudan, de bjuder in lite större bloggar tror jag. Annars kan man tävla om biljetter.Ida: Tack! Ja, men eller hur! Jag gillade vårt lilla gäng bättre, det var jättekul att ses!Anna Krimskrams: Haha... ja tänk om! Det var kul att träffa dig med! Vet inte om jag jag kan komma den 4:e eftersom det är en bit att åka och jag har en del i skolan, men jag ska göra mitt bästa för att komma upp! :)