Julia intar dansgolvet

Vet ni vad? Jag ska börja dj:a! Idag har jag varit på infomöte med alla dj's på Trappan (som är vårt kårhus här i Norrköping) och nu ska jag alltså få prova på denna ädla konstform. Men, jag tänkte att eftersom jag planerar att bli världens bästa dj och ni råkar vara världens bästa läsare, så kan ni väl tipsa mig om era allra bästa danslåtar? Sånt som ni gillar att höra på dansgolvet helt enkelt! Det kan vara vilka låtar som helst, finns inga rätt eller fel, så länge ni inte önskar Alla flickor med Linda Bengtzing. Så tipsa på!

Miike Snow

Ska ni lyssna på bara ett album den här månaden, eller nej, hösten, så ska ni lyssna på det här! Svenska bandet Miike Snow har gjort en skiva som är poppig och glad och alldeles underbar. När jag tipsar om album brukar jag ofta plocka ut sisådär tre låtar som är mina favoriter, men här vet jag inte vilka jag ska välja för alla är så bra. Men lite extra bra är kanske Animal, Silvia, Faker och A Horse Is Not a Home. Eller nej, jag kan nog inte välja, det är bäst att nu lyssnar istället! Klicka på bilden eller här för att höra. ♥

Green pea soup

Det blåser riktigt höstiga, isande vindar ute idag så jag passar på att värma mig med soppa. Receptet hittade jag hos Sandra och det var riktigt gott! Jag gillar egentligen inte ärtsoppa, men det här var liksom en helt annan sak. Mums!