Distraherande fint

Jag hade en hemskrivning idag vilket innebär att ett ämne, och uppgifter till det, läggs upp på en hemsida och sen har man tre timmar på sig att skriva och skicka in. Den här gången handlade det om varumärken och vi skulle välja ett valfritt och analysera dess positionering. Så jag bestämde mig för att skriva om IKEA och klickade mig in på deras hemsida och blev alldeles distraherad. För kolla vad som dök upp!

Nu vill jag slänga ut allt färgglatt i mitt hem! Bara lämna det ljusa trägolvet och de sandfärgade väggarna kvar och sen ösa på med vita saker. Leta fram mina origamifåglar och udda porslin. Kanske ska såga upp taket till grannen och ta över hans lägenhet så jag får till den där fantastiska takhöjden också.
Fast sen ångrar jag mig lite och vill flytta in i ett stort växthus istället. Låta stora citronträd stå längs väggarna och fylla hela min samling av turkost glas med grönsaker. Känna den där härliga växthusvärmen som är så varm och fuktig och fylld med sommar.


Och sen blir jag lite, lite sugen på att gifta mig (fast i verkligheten kan det gärna få dröja sisådär femton år). Tänk ett stenrum med gamla dörrar. Fullt av macaroons, rosor, champagne och silverljusstakar. Duvorna är lite läskiga så de får gärna flyga utomhus istället.

Nu hann jag i alla fall skriva klart min uppgift innan tiden gick ut (till och med med en halvtimmes marginal!) men det var nära att IKEA lurade iväg mig på inredningsdrömmar och hemma-fix. Så mycket fina grejer ju!
Fint /
Lisa /

SÅ FINT!

caroline /

jag verkligen älskar ikea! dom lyckas alltid få ihop så himla moderna och snygga "rum", både på internet, i katalogen och i varuhuset. när jag flyttar hemifrån önskar jag att jag kunde klippa ut t.ex. nån av rummen som finns på bilderna i ditt inlägg, och klistra in det i nåt av rum i min framtida lägenhet, bara för att det är så snyggt.

Emma says style, love & rock and roll. /

ååh, kändes inte alls så ikea. Grymt fint!

Istället för blandband /

Så himla fint! Älskar 1 och 3 bilden, ger mig många idéer till min egen lägenhet.

Linn /

FEMTON år?!!? hahaha... högst fem :P

cary /

åååh.

haha linn

jag tänkte kanske tio när jag läste det. men nä inte 15. haha

Julia /

Lisa: Eller hur!Caroline: Ja, verkligen. De kan få till så många olika stilar också! Ändå vill jag ha allt liksom. :)Emma: Nej, inte sådär ikea på ett tråkigt sätt i alla fall!Istället för blandband: Visst är det!Linn: Haha, jag överdrev lite kanske. Men fem känns lite väl för min del, då börjar det ju bli bråttom nu, haha.Cary: Jag skrev tio först men det lät plötsligt så nära så jag blev tvungen att ändra till femton för att få det att låta lite mer distanserat. :P Sen får vi väl se när det väl gäller, just nu tar jag nog ett år i taget!

elin /

Lite otippat av IKEA, men åh så underbart vackert! (Speciellt bild nummer två).

bea /

ikea är fanimej fantastiskt

Frida /

Finfint ju, jag älskar lampan på bild 2!

Julia /

Elin: Ja, det här är lite andra grejer än Billy bokhylla i alla fall!Bea: Jag älskar dom!Frida: Ja, den ser sådär härligt skev ut. Som hämtad från någon fantasivärld.

Ulrika /

Åh vad fint... gillar växthusrummen bäst :) Så ska jag fixa om/när vi bygger in altanen till uterum... :o)

Johanna /

Nämen jisses.... å vad fint!

Kajsa /

När jag gick på gymnasiet gjorde jag en lampa i lite liknande design. Way before IKEA though. Fast den var täckt med massor och åter massor av snöflingor i ljust ljust grått, olika nyanser av vitt och någon blekblå.