Gråskala


Såhär såg jag ut idag! Nya mysmjuka tights (som att gå till skolan i pyjamas, men shhh... säg inget!) och en ny sjal också. Grått och fint! Det har varit en rolig dag idag med introduktion i en kurs i online-produktion. Massa kodande och trixande för att lära oss göra snygga hemsidor, jag tror det kommer bli en kul kurs! Nu ska jag snart byta om och kila iväg på filmvisning. Ha det fint!

Måndagspepp

Några bra saker med den här dagen:
- att vakna upp och fylla hela rummet med solljus och Oren Lavies musik.
- världens sötaste lilla farbror som spatserade med gångstavar iförd beige jacka, beiga shorts, beiga strumpor och bruna skor.
- att gå ner mot stan i rödrutig flanellskjorta, mockajacka, halsduk och solglasögon. Och så shufflar iPhonen fram Bob Dylans I Want You och låten matchar sinnesstämningen, vädret och kläderna perfekt.
- att äta alldeles egenlagade köttfärsbiffar med kantareller och persilja. Och kokt potatis, brunsås och lingonsylt till det.
- Agnes version av Somewhere Over the Rainbow.

Så, nu glömmer jag sex timmar med föreläsningar, huvudvärk och frossa och stora diskberg. Istället burrar jag in mig i min mjukaste filt och dricker varm choklad. Har ni varit med om något fint idag?

Min söndag