Presenter


Igår fyllde finaste Filip år (hurra!) så idag har vi firat med hembakad pizza och presenter. Just det där med presenter var ju inte helt enkelt, för vad ger man till någon som bara önskar sig taklampor? Jo, man får helt enkelt utgå från det andra man vet; som att han är galen i golf, Arcade Fire och musik i största allmänhet. Sen tar man fram sin kreativa sida och ger bort det här:

Tre paket med följande innehåll:

En liten golfbok där man med en ytterst liten klubba och en ännu mindre boll spelar sig genom olika banor på bokens sidor. Både roligt, beroendeframkallande och en perfekt sysselsättning när jobbet står still. Och ja, ganska nördigt, men fint!

Den perfekta cd-skivan med alla våra bra låtar. Självklart med ett fint litet albumhäfte till också!

Och sist och kanske bäst också (om du frågar mig och födelsedagsbarnet); en egenfixad tygpåse med Arcade Fire-tryck. Jag sydde först påsen själv och sen tryckte jag dit ett citat från en av deras låtar och en passande bild.
Lisa /

fint! fina bilder.

Linn /

Det är sådär presenter ska vara! Små och skräddarsydda till personen som ska få dem! Kommer aldrig glömma julklapparna jag fick av Lukas i vintras. En film: PS I Love You, en skiva: Regina Spektors senaste och ett par handskar med pälskant. Inget stort och speciellt egentligen, men preeeecis vad jag ville ha! :D

Lina /

Vad fina och pahittiga presenter! Tycker om tygpasarna du gor. Sa himla fina och personliga! Puss

joline /

väldigt fin väska. och han är väldigt söt också!

sunshine /

påhittig du är! : )

Sofia /

Tycker att du borde börja coutume made-a lite tygväskor och sälja på bloggen! himla fina som dom är!

Julia Amandusson /

Vilka fina presenter, golfboken var ju för rolig :)

bea /

å va fina paket julia!!!!! wow va glad han måste blivit!!!!

Johanna Af Apel /

Har precis hittat till din blogg, oh, vad fint du har det här. Underbart fin blogg.

<3