Hoppande hundar

Hej mina små prick-vänner! Jag tänkte mest säga att jag lever (men det är nätt och jämt, för jag har så många saker på att göra-listan nu så jag nästan glömmer bort att andas). Sen tänkte jag berätta om en fin sak också:

Igår när jag gick till skolan så såg jag en liten, liten mops som stod fastbunden vid en stolpe i hörnet av mitt kvarter. Precis när jag gick förbi så började mopsen nysa och eftersom den var så liten så hoppade den till varje gång den nös. Där stod den i snömodden och hoppade på sina små ben och var så söt att jag bara ville ta med den i min väska till skolan. Men det gjorde jag ju såklart inte.


Har ni sett något fint idag?

Dagar /
emmadilemma /

Ibland får vi oskalad potatis i matan. Den är helt len och perfekt temperatur som en människokind typ. Jag brukar lägga den i min halsduk och sen sitter jag och håller den i handen hela måltiden och vill inte äta upp den för jag har lixom fäst mej vid den som ett liten djur. Shit, im a freak....

Karin /

Åh, mopsar är ju för söta!

Jag såg en fin kille i rulltrappan i gallerian i stan idag. Han hade brunt hår, en fin mössa och en stilig jacka. Men jag tittade ändå åt ett annat håll.

kim /

Jag har sett en hel del fina saker (trots att jag är sjuk och vart inne hela dagen)! Min bror kom hem efter att ha varit borta i två veckor, det var jättefint att se honom igen. Jag städade mitt rum idag och hitta gamla foton, jättefina syskonfoton. För att nämna två saker :)

Linn /

hahahaha jag undrade vad det va för sjuk människa som kommenterade om potatisen där. sedan såg jag att det var ju bara emma. allt i sin ordning :D

cary /

haha, tänkte precis som linn xD

Julia /

Emma: Haha, du är för underbar! Vad säger dina vänner om detta fenomen? Blir de inte förvånade när de ser att du gömt en potatis i halsduken? Men jag förstår ändå det fina i att ha ett litet potatis-djur.Karin: Eller hur! Fina killar är alltid kul att se.Kim: Åh, gamla foton är så kul att hitta. Hoppas du blir frisk snart!Linn: Haha, jag gjorde samma sak!Cary: Haha, när man insåg att det var Emma så verkade det helt plötsligt rimligt.

anna. /

söööööööööööööööööööööt mops!