Skapande
Jag har kommit in i en period då jag bara vill sitta och skapa massor roliga saker. Leka med trianglar och göra bokstäver, sätta ihop galna mönster, fota allting från konstiga vinklar och rita små surrealistiska figurer. Sen funderar jag också på att göra en stor inspirationsvägg med massor bilder, foton och ord här i min lägenhet. Men frågan är hur man gör det på bästa sätt utan att behöva limma på tapeterna (vilket jag inte tror skulle bli så uppskattat). Något tips?
Emma says style, love & rock and roll. /

Hmmm, kanske göra en stor "klipp&klistra" plansch. Sätta upp en stor som man sedan kan leka med. Låter som något jag också skulle vilja göra för inspirationens skull!

Bengt /

Häng upp ett stort tygstycke kanske? Går ju fritt att nåla i eller klistra på. Eller en stor bit tretex som du klär med tyg á la anslagstavla?

ellen /

kanske en stor magnettavla?

Linn /

en fin anslagstavla med färgglada knappnålar eller ett stort fett papper!

Julia /

Emma: Ja, jag tänkte något sådant. Frågan är hur man ska gå tillväga...Bengt: Bra förslag, ska kolla lite på det!Ellen: Ja, jag vill ha en riktigt stor i så fall. Undrar var det kan finnas.Linn: Helst skulle jag vilja ha en superstor anslagstavla på typ 1x2 meter eller något, men jag vet inte om det finns. Så jättestora papper kan ju också funka.

julia /

häftmassa funkar alltid, men då behöver du ganska mycket... men ett förslag var det ju i alla fall.