Söndagsfrukost


Jag startade min söndag med ett stort glas latte och ett lass amerikanska pannkakor med sirap och varma hallon. En bra start på en dag som mest ska ägnas åt ospännande saker som räkenskapsanalyser och visuell retorik. Dags att sätta fart nu!

Tre musiktips


Här är tre album jag lyssnar mycket på just nu. Pixie Lott snubblade jag över av en händelse och nu undrar jag varför jag inte lyssnat på henne tidigare. Massor bra låtar ju! Maia Hirasawa har släppt en liten samling med fyra låtar på svenska, perfekt mysmusik. Och så har First Aid Kit äntligen lanserat sitt första album, kan inte bli mycket bättre än såhär!

Vårlängtan


Jag drabbades av akut vårlängtan och var tvungen att leta fram mina gamla smutsvita converse. Sen gick jag runt med de inomhus på mitt trägolv bara för att ge fötterna en smula hopp om att det faktiskt kommer en tid då man slipper trista stövlar och förfrysta tår. Nu är det bara att vänta, sisådär två månader, sen kan vi uppleva betonggrå trottoarer och doften av varm asfalt igen. Låt tiden gå fort!