Önskelista


Jag fyller år om knappt två veckor så därför var det ju hög tid att knåpa ihop en önskelista. Det märks att man blir äldre för det blir bara svårare och svårare att komma på saker man vill ha, och hur kul är det att önska sig en mixer egentligen (även om jag skulle behöva ha en)? Såhär blev listan till slut i alla fall, nu är det bara hålla tummarna och hoppas på fina paket!

(texten blev lite liten på bilden, jag vet, men ni får hämta förstoringsglaset om ni inte kan läsa allt...)

Cocktailtomat-soppa


Vad gör man om man kommer på att man har ett halv kilo cocktailtomater i kylen och man åker hem på påsklov om en dag? Jo, då trixar man lite och gör sin egen version av Sandras cocktailtomat-soppa!

Min version fick innehålla cocktailtomater, lite vitlök, grönsaksbuljong, cremé fraiche, basilika, salt & peppar och en nypa socker. Till soppan hade jag fullkornstoast med philadelphiaost och avokado. Hur gott som helst!

Volume TwoÄntligen har She & Him, som består av Zooey Deschanel och M. Ward, släppt sitt andra album. Det har fått den passande titeln Volume Two (det första albumet hette Volume One) och innehåller fjorton nya låtar. Redan vid första genomlyssningen känner jag att den här skivan kommer bli ett utmärkt vår-soundtrack med sina glada, enkla och trallvänliga låtar. Jag har inte hunnit lyssna igenom det så många gånger att jag hittat mina favoriter än, men jag lovar att de säkert kommer dyka upp här på ett eller annat sätt. Tills dess; lyssna, lyssna!

Psst. Albumet finns inte på Spotify än, men på deras Myspace kan man lyssna på alla låtar!