Bästa dagen

Den här dagen har varit alldeles perfekt, kolla bara!

Först gick jag upp klockan åtta på morgonen och skrev färdigt det sista på min litteraturrapport. När den var klar och inskickad någon timme senare betydde det slut på skola för den här terminen och med andra ord SOMMARLOV!

Sedan möttes vi upp ett gäng i en danssal för att lära oss en dans vi ska visa upp för de nya eleverna i höst. Sjukt kul att dansa och vi var riktigt duktiga med tanke på att vi inte har särskilt mycket danserfarenhet alls.

Nästa roliga sak var ett besök på klubben Otten. Vi skulle nämligen kolla lokalerna inför vår stora fest som vi ska hålla där i augusti. Det kommer blir otroligt kul och förhoppningsvis galet mycket folk!

Sedan fortsatte vi dansträningen i godan ro tills det helt plötsligt stormade in ett journalist-team i salen. De meddelade att jag vunnit fototävlingen som jag deltog i (tack för all hjälp med röstandet!). Så sen fick en danssvettig Julia bli intervjuad, fotograferad och filmad. Verkligen roligt och överraskande att jag vann!

Och eftersom den bästa dagen ska bli ännu lite bättre ska jag nu iväg på grillmys med mina fina klasskompisar. Älskar't!

Mors dag

Idag är det mors dag och egentligen skulle jag nu ätit middag med min fina familj nu, men ibland går det helt enkelt inte ihop sig med skolsaker, tider och planering, tyvärr. Så som en liten hyllning såhär på mors dag tänkte jag göra precis som jag gjorde på fars dag förra året. Nämligen ett blogginlägg med en liten beskrivning av hur min mamma är!
Min mamma...
...älskar musik och har spelat piano i sisådär fyrtio år. Hon sjunger massor och är körledare för en egen kör. Hon skulle gärna vilja kunna spela tvärflöjt men har tyvärr noll procent fallenhet för instrumentet.
...gillar att spela Wii Fit. Ibland lite för mycket så att hon överanstränger sig och måste boka tid hos kiropraktorn.
...är duktig på att sy, sticka, pyssla och fixa.
...älskar ostbågar.
...har en tendens att somna framför tv:n och är därför en flitig användare av den digitala inspelningsboxen. Allt finns lagrat där!
...gillar att lösa Melodikrysset på lördagsmorgonen.
...ställer upp för allt och alla! Ibland kanske för mycket för sitt eget bästa.
...är intresserad av fåglar och kryssar för alla arter hon ser i en fågelbok. Detta intresse har inte direkt spridit sig till barnen i familjen, men en fördel är hon bjuder på glass varje gång hon ser en ny art.
...tycker att vi har en trist trädgård, trots hon fixar så att den är färgkoordinerad, säsongsgenomtänkt, full med blommande rabatter och gör alla grannarna avundsjuka.
...är en hejare på att lösa korsord. Ju svårare desto bättre!
...är världens bästa mamma. Grattis på mors dag!

Äntligen


Efter en natt med rapportskrivande och en heldag med planering och fix är det nu äntligen fredag på riktigt! Det tycker jag vi firar med en bra playlist. Den här knåpade jag ihop till tre vänner som precis flyttat in i en lägenhet tillsammans och den är fylld med fina och fredagsglada låtar! KLICK!